Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 19:20

Τι μπορεί να σας συμβεί εάν κόψετε τη ζάχαρη

sugar1

Το πρώτο και σημαντικότερο για κάποιον που θα κόψει τη ζάχαρη, είναι πως θα σταθεροποιηθεί το βάρος του, με τάσεις προς τα κάτω. Δηλαδή όχι μόνο θα σταματήσει να παίρνει κιλά, αλλά θα αρχίσει σιγά σιγά, να χάνει κιόλας. Οπότε καλό θα είναι όσοι πίνουν τον καφέ τους γλυκό να αρχίσουν να τον πίνουν μέτριο και σταδιακά να τον πίνουν σκέτο.

Εάν καταναλώνουμε μεγάλη ποσότητα ζάχαρης τότε και ο οργανισμός και ο μεταβολισμός μας θα έχει συνηθίσει στην κατάσταση αυτή. Όταν την ελαττώσουμε ή την κόψουμε εντελώς το πρώτο που θα αρχίσει να λειτουργεί, θα είναι το γαστρεντερικό μας σύστημα. Το στομάχι και τα έντερα θα λειτουργούν κανονικά. Οι επισκέψεις στην τουαλέτα θα είναι συχνότερες και δίχως προσπάθεια, ενώ οι φυτικές ίνες που θα καταναλώνουμε θα κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους.

Διαφορές όμως θα δούμε και στο δέρμα μας. Εάν υπάρχει ακμή, τα σπυράκια θα αρχίσουν να υποχωρούν αισθητά, και δεν θα φουντώνουν. Η υφή του και το χρώμα του θα επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα, θα είναι πιο λαμπερό και θα δείχνει πιο καθαρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αλήθεια για τα λίπη στη διατροφή μας

Ηρθε η ώρα της αποτοξίνωσης. Δείτε 10 φυσικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν

12 «αθωες» τροφές, που περιέχουν περισσότερο αλάτι, απ” όσο μπορείτε να αντέξετε

Οι τρελές διατροφικές συνήθειες 10 διάσημων στάρ, που θα σας αφήσουν με ανοιχτό το στόμα!