Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 5:04

Η εξομολόγηση της γυναίκας που είχε εθιστεί στο πορνό- αυνανιζόταν μέχρι και 6 φορές τη μέρα

youporn1

Η Oghosa Ovienrioba, είναι μια μαύρη Αγγλίδα, εξαιρετικής ομορφιάς. Ένα γλυκό πρόσωπο και ένα κορμί λεπτό με τέλειες αναλογίες συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα. Η Oghosa, μόλις πήρε το πτυχίο της Νομικής. Η ζωή ανοίγεται μπροστά της και την αντιμετωπίζει με αισιοδοξία. Όμως η 22χρονη κρύβει ένα καλά φυλαγμένο μυστικό.

Από τα 14 της μέχρι και φέτος ήταν εθισμένη στο πορνό. Καθημερινά έβλεπε ταινίες ενηλίκων μέσα από το διαδίκτυο και κλεινόταν στο δωμάτιο της, κατέβαζε τα στόρια και αυνανιζόταν. Τουλάχιστον 6 φορές την ημέρα. Ο εθισμός της την είχε κάνει ένα άτομο κλειστό, ανασφαλές, δίχως παρέες με μόνη σκέψη πότε θα δει την επόμενη ταινία και πότε θα χαρίσει στον εαυτό της, ικανοποίηση…

«Ήμουν ένα φυσιολογικό 14χρονο κορίτσι, στο φόρτε της εφηβεία της» θα πει η πτυχιούχος της Νομικής από το Λονδίνο και θα συνεχίσει: «Κάποια στιγμή εντελώς τυχαία όπως σέρφαρα στο διαδίκτυο, βρήκα μια σελίδα online πορνό. Από περιέργεια κάθισα και είδα ότι έδειχνε. Ένιωσα μια περίεργη έξαψη και έναν γλυκό πόνο στο κορμί μου. Δεν άντεξα και από ένστικτο έφτασα σε οργασμό μόνη μου. Από εκείνη την ημέρα το μοναδικό πράγμα μέσα στο μυαλό μου ήταν πότε θα ξαναδώ παρόμοια ταινία.»

Όσο περνούσε ο καιρός και η Oghosa παρακολουθούσε διαδικτυακό πορνό, δίχως να το καταλαβαίνει εθιζόταν. Δεν έβγαινε από το δωμάτιο της, δεν διασκέδαζε, αλλά ζούσε μια ψεύτικη ζωή γεμάτη φαντασιώσεις και οργασμούς. «Είχα χάσει τον εαυτό μου. Δεν ήμουν εγώ. Αυνανιζόμουν μέχρι και 6 φορές τη μέρα. Δεν είχα φίλους, δεν είχα σχέση…»

youporn4

Από τα 14 της μέχρι τα 21 της η νεαρή Αγγλίδα έχει παρακολουθήσει περισσότερες από 500 ώρες πορνό. Κλεινόταν στο δωμάτιο της και κανείς δεν κατάλαβε τίποτε. Οι γονείς της νόμιζαν ότι μελετούσε τα μαθήματα της (οι βαθμοί της παρέμεναν αρκετά υψηλοί στο σχολείο). «Στα 16 μου ο εθισμός μου ξεπέρασε κάθε όριο. Διάβαζα τα μαθήματα στο σχολείο και το μαυλό μου ήταν αλλού. Δεν άντεχα. Και όλα αυτά δίχως να με έχει αγγίξει κανένα αγόρι μέχρι τότε. Ήμουν άρρωστη»

youporn5

Τελικά όταν πέρασε στο πανεπιστήμιο και μετακόμισε σε μια άλλη πόλη, φάνηκε κάτι να αλλάζει. Η Oghosa γνώρισε ένα αγόρι και σιγά σιγά άρχισε να βγαίνει και να ζει μια φυσιολογική ζωή. Άρχισε να θάβει στο πίσω μέρος του μυαλού της τα ιδρωμένα κορμιά των ταινιών σεξ και τα πνιχτά βογκητά των κρυφών οργασμών της.

youporn2

Σήμερα η πτυχιούχος, δείχνει ότι έχει νικήσει τον εθισμό της. Έναν εθισμό όχι σε ουσίες, αλλά έναν εθισμό του μυαλού και του εγκεφάλου, εξίσου σκληρού και δεσμευτικού. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να ξεπεραστεί μόνο του. Χρειάστηκε τη βοήθεια ειδικών. Απευθύνθηκε στο The Marylebone Centre of Psychological Therapies και εκεί με τη βοήθεια ψυχολόγων κατάφερε να νικήσει ολοκληρωτικά μέχρι στιγμής τον εθισμό της στο πορνό.

youporn3

Η Oghosa ανέβασε και στο ίντερνετ ένα βίντεο που εξηγεί τις εμπειρίες της και τα βιώματα της στον εθισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

6 λόγοι που ο οργασμός πρέπει να γίνει ο αχώριστος- καλύτερος σας φίλος

Οι μύθοι για τον αυνανισμό που καταρρίπτονται- τι δεν πρόκειται να πάθετε ποτέ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ: Ποια είναι η top ερωτική φαντασίωση των ανδρών και ποια των γυναικών;

Τί είναι sex therapy και πότε κάποιος την έχει ανάγκη;