Πέμπτη 27, Οκτωβρίου 2016 16:42

Πώς θα γίνετε δέντρο…μετά το θάνατό σας!

 

B

Μία βιολογική λάρνακα που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία τεφροδόχος, μπορεί να υποδεχθεί την τέφρα σας, όταν εγκαταλείψετε τον μάταιο τούτο κόσμο και να την μετατρέψει και πάλι σε ζωή, διαφορετικής όμως, μορφής. Δηλαδή σε δέντρο, κατά προτίμηση πεύκο ή οποιοδήποτε άλλο φυτό ή δέντρο της αρεσκείας σας.

B.jpg4Η ιδέα ανήκει στην εταιρεία BIOS URN, η οποία έχει κατασκευάσει τις βιολογικές λάρνακες από βιοδιασπώμενα υλικά, ώστε όταν γίνεται η φύτευση, ο σπόρος να παίρνει τις θρεπτικές ουσίες από την τέφρα του σώματος και σε συνδυασμό με την τύρφη και την κυτταρίνη του κελύφους, να βοηθά στην καλύτερη ανάπτυξη του φυτού.

BiosUrnΜε την αγορά του δοχείου παίρνετε και έναν σπόρο πεύκου, ώστε να μεγαλώσει και να μας θυμίζει τον αποθανόντα. Εναλλακτικά ο σπόρος μπορεί να αντικατασταθεί σε οποιονδήποτε άλλον, ενώ μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα τον χώρο της φύτευσης.

Με τον τρόπο αυτό, ο άνθρωπος μπορεί να γίνει μετά θάνατον και πάλι μέρος της φύσης, ενώ παράλληλα ενισχύεται και το πράσινο στο περιβάλλον μας.

H εταιρεία BIOS που κατασκευάζει τις λάρνακες για τους νεκρούς ανθρώπους, είχε ξεκινήσει την ιδέα αυτή παράγοντας  παρόμοιες λάρνακες για κατοικίδια.

Wald

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά τα φυτά δεν πρέπει ποτέ να τα αγγίξετε- κίνδυνος θάνατος VIDEO

Τα 10 φυτά εσωτερικού χώρου που φιλτράρουν τον αέρα, σύμφωνα με τη NASA.

Μπορούν να νιώσουν πόνο τα φυτά; Ένα απίστευτο βίντεο

Οι 10 πιο θανατηφόρες ασθένειες που χτύπησαν την ανθρωπότητα