Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 12:12

Γέννησε, παντρεύτηκαν στο νοσοκομείο και μετά από 48 ώρες η γυναίκα πέθανε

ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά

ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά

Η Michelle O’Connor, γνώρισε τον άνδρα της ζωής της, τον Jack Beniston, πριν από 3 χρόνια σε κάποιες διακοπές. Με την πρώτη ματιά ερωτεύτηκαν. Ήξερε πως με αυτόν τον άνδρα θα ήθελε να γεράσει στο πλάι της. Η τύχη όμως δεν μας τα φέρνει όλα όπως τα προγραμματίζουμε.

Η Michelle και ο Jack, ζούσαν ευτυχισμένοι μαζί. Κάποια στιγμή πριν από 9 μήνες η Michelle, ανακοίνωσε στον σύντροφο της ότι ήταν έγκυος. Η ζωή ανοιγόταν μπροστά τους όπως θα ήθελε κάθε ζευγάρι: Γεμάτη ευτυχία και παιδιά.

κατά τη διάρκεια της γέννας διαγνώστηκε καρκίνος σε προχωρημένο στάδιο

κατά τη διάρκεια της γέννας διαγνώστηκε καρκίνος σε προχωρημένο στάδιο

Σε μια εξέταση ρουτίνας και ύστερα από κάποιους πόνους που είχε νιώσει η Michelle, ο μαιευτήρας της βρήκε κάτι περίεργο μέσα στο σώμα της γυναίκας. Της έδωσε να κάνει εξετάσεις και μετά από λίγες ημέρες τους ανακοίνωσε ότι η Michelle, έχει καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας και μάλιστα σε εξαιρετικά προχωρημένο στάδιο. Η Michelle εισήχθη στο Peterborough City Hospital για να μπορούν οι γιατροί να την παρακολουθούν.

Μέρα με τη μέρα η εγκυμοσύνη προχωρούσε κανονικά. Μέρα με τη μέρα η Michelle, έσβηνε, έλιωνε από τον καρκίνο. Ένα απόγευμα ο γιατρός πήγε στο δωμάτιο της και μπροστά στον Jack τους ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα: «Ο καρκίνος είναι επιθετικός. Έχει κάνει μεταστάσεις παντού, δεν μπορούμε να τον συγκρατήσουμε. Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια. Από μέρα σε μέρα μπορεί να συμβεί το μοιραίο. Η Michelle μόλις είχε μπει στον μήνα της να γεννήσει…

γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

JACKMICHELLE6

Μόλις ο γιατρός βγήκε από το δωμάτιο, η Michelle με βαριά αναπνοή και δάκρυα στα μάτια ψιθύρισε πως δεν θα προλάβει να δει το παιδί της. Ο Jack, δεν μιλούσε. Γονάτισε δίπλα στο κρεβάτι, έβγαλε από την τσέπη του ένα μονόπετρο, την κοίταξε στα υγρά της μάτια και της είπε: «Αγάπη μου θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο εάν με παντρευόσουν…»

ο γάμος έγινε 48 πριν φύγει η Μισέλ, μέσα σε μια διαμορφωμένη αίθουσα του νοσοκομείου

ο γάμος έγινε 48 πριν φύγει η Μισέλ, μέσα σε μια διαμορφωμένη αίθουσα του νοσοκομείου

Σε λίγες ημέρες η Michelle, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο οργανισμός της όμως πλέον είχε εξαντληθεί εντελώς. Ο γιατρός πλησίασε τον Jack και του είπε: «Λυπούμαι, είναι πλέον ζήτημα ωρών…» Αμέσως ο Jack κανόνισε τα πάντα. Σε λίγες ώρες μια αίθουσα του νοσοκομείου είχε μετατραπεί σε αίθουσα εκδηλώσεων. Δούλεψαν όλοι. Νοσηλευτικό προσωπικό και γιατροί για αυτό. Στην άκρη ο Jack και η Michelle, ντυμένοι γαμπρός και νύφη, μετείχαν του μυστηρίου. Παντρεύτηκαν.

Ο Jack  και η κόρη του.

Ο Jack και η κόρη του.

Σαράντα οκτώ ώρες μετά η Michelle, άφησε την τελευταία της πνοή. Δεν πονούσε, χαμογελούσε. Έφυγε ευτυχισμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τι παθαίνει κάποιος που αγγίζει τη γλώσσα του σε ένα σαρκοφάγο φυτό

Δείτε γιατί αυτή η έγκυος μοντέλο έχει σοκάρει όλο τον κόσμο ΦΩΤΟ

Διαβάστε από τι θα πεθάνουν 1.000.000.000 άνθρωποι μέσα στα επόμενα 75 χρόνια

Γονείς προσοχή στις θανατηφόρες μπαταρίες – κουμπιά! Τί να κάνετε σε πιθανή κατάποση