Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 6:54

Συνέθλιψε τα γεννητικά του όργανα κατά τη διάρκεια του σεξ

Ένας άνδρας 42 ετών από τη Βοστόνη, είχε αποφασίσει να περάσει ένα υπέροχο ερωτικό Σαββατοκύριακο με τη σύντροφο του. Δεν θα έβγαιναν από το σπίτι. Δεν θα σηκώνονταν από το κρεβάτι, παρά μόνο για να φάνε. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει.

Κατά τη διάρκεια του σεξ και ενώ οι κραυγές και τα αγκομαχητά άρχισαν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο, ο άνδρας χτύπησε κατά λάθος το πέος του στο περινέο της συντρόφου του. (Περίνεο είναι η επιφάνεια ανάμεσα στην ηβική σύμφυση και στον κόκκυγα. Το έχουν και τα δυο φύλα. Είναι η μικρή εκείνη περιοχή η οποία εκτείνεται από τα έξω γεννητικά όργανα μέχρι το πρωκτό. Έχει σχήμα ρομβοειδές και μυική λειτουργία ώστε να σταματάει τη εκροή των ούρων ή του σπέρματος. Αναφέρεται και ως δεύτερο διάφραγμα γιατί συμμετέχει στη σύσπαση του εγκάρσιου κοιλιακού μύ, παίζοντας σημαντικό ρόλο και στην αναπνευστική λειτουργία.)

 

Εγκάρσια τομή του τραυματισμένου πέους του 42χρονου.

Εγκάρσια τομή του τραυματισμένου πέους του 42χρονου.

Το χτύπημα ήταν σφοδρό. Τόσο σφοδρό που στην κυριολεξία το πέος του συνθλίφθηκε. Είχε σκιστεί ο ινώδης χιτώνας του πέους και είχε διαλυθεί το εξωτερικό περίβλημα του εσωτερικού θαλάμου του οργάνου του ενώ το σηραγγώδες σώμα είχε υποστεί βλάβες. «Κάτι δεν υπολόγισα καλά» είπε αργότερα στους γιατρούς στα επείγοντα περιστατικά του Γενικού Νοσοκομείου της Βοστόνης, όπου τον μετέφεραν. «Άκουσα ένα φρικτά ανατριχιαστικό κρακ, σαν κάτι να σπάει και μετά ένας αφόρητος πόνος με έπνιξε. Ούρλιαξα. Έχασα τη στύση μου και γέμισα αίματα παντού. Είχα χτυπήσει με δύναμη στο περινέο της συντρόφου μου»

Με φριχτούς πόνους η σύντροφος του τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου προηγουμένως τους είχε ειδοποιήσει από το τηλέφωνο και της είχαν δώσει οδηγίες για το πώς θα τον μεταφέρει δίχως να πονάει πολύ. Στα επείγοντα οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μπει αμέσως στο χειρουργείο.

Τέτοιου είδους κατάγματα μπορεί να προκαλέσουν παντοτινή βλάβη και στυτική δυσλειτουργία. Τελικά οι γιατροί έκαναν τον θαύμα τους. Το πέος του 42χρονου επανήλθε και το μόνο που θα του θυμίζει το φρικτό του ατύχημα, θα είναι μια μικρή καμπυλότητα στο κυρίως σώμα του οργάνου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιά είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ για τον άνδρα;

Γιατί οι γυναίκες που δεν κάνουν στοματικό σεξ, κινδυνεύουν από κατάθλιψη;

Δείτε γιατί αυτή η έγκυος μοντέλο έχει σοκάρει όλο τον κόσμο ΦΩΤΟ

Η εξομολόγηση της γυναίκας που είχε εθιστεί στο πορνό- αυνανιζόταν μέχρι και 6 φορές τη μέρα