Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 11:35

Έριξε χάπια άμβλωσης στον καφέ της γιατί δεν ήθελε παιδί

coffee1

Το περιστατικό συνέβη στη Νορβηγία και άφησε άναυδη την κοινή γνώμη εξαιτίας της συμπεριφοράς του ανδρός, ο οποίος αντιμετωπίζει πλέον ποινή φυλάκισης.

Η κοπέλα η οποία είναι 20 χρονών, έμεινε έγκυος από τον σύντροφο της με τον οποίο συζούσε. Όταν του ανακοίνωσε τα νέα, εκείνος αγρίεψε και επιτακτικά της είπε να «ρίξει το παιδί» γιατί δεν το ήθελε. Η κοπέλα όμως δεν μπορούσε να το κάνει και μετά από μέρες με δάκρυα τον ικέτεψε να το κρατήσουν.

Ο άνδρας δεν είπε τίποτε και ένα πρωινό μετά τη 14η εβδομάδα κύησης, της έφτιαξε καφέ και της τον πήγε στο κρεβάτι. Η κοπέλα δεν πίστευε στα μάτια της για την αλλαγή στη συμπεριφορά του και ευτυχισμένη τον ήπιε.

Όμως ο άνδρας είχε άλλα σχέδια στο μυαλό του. Καθώς της έφτιαχνε τον καφέ, έριξε μέσα το «χάπι της άμβλωσης». Τον ανακάτεψε, το χάπι διαλύθηκε και της τον πρόσφερε. Πίστευε ότι έτσι η σύντροφος του θα απέβαλε.

coffeearx

Κάτι που τελικά και έγινε. Εκείνο που έγινε ήταν η κοπέλα να νιώσει αδιαθεσία, πόνους και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Οι γιατροί εκεί μετά από εξετάσεις διαπίστωσαν ότι στο αίμα της κυκλοφορούσαν οι ουσίες του χαπιού, που την έκαναν να χάσει το παιδί της.

Αμέσως υπέβαλε μηνύσεις στον –πρώην πλέον- σύντροφο της και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Ο άνδρας κατηγορείτε για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και για τερματισμό εγκυμοσύνης δίχως τη συγκατάθεση της μητέρας.

Η εισαγγελέας Kaja Strandfjord, ήταν καταπέλτης και ζήτησε την παραδειγματική του τιμωρία. Η ανώτερη ποινή την οποία ζήτησε η έδρα, φτάνει μέχρι και τα 7 χρόνια μέσα στη φυλακή. Έξω από το δικαστικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί άνδρες και γυναίκες που διαδήλωναν κατά της πράξης του δράστη.

Κατά την ακροαματική διαδικασία προέκυψε ότι ο άνδρας είχε επιχειρήσει με τον ίδιο τρόπο άλλες 2 φορές να ρίξει το παιδί της συντρόφου του και είχε αποτύχει. Την Τρίτη φορά όμως πέτυχε εκείνο που ήθελε. Ο ίδιος δήλωσε ότι νιώθει τύψεις αλλά δεν γινόταν αλλιώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα καλύτερα animation για την κακομεταχείριση των μικρών παιδιών

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Χιλιάδες παιδιά στα επείγοντα, από την κατανάλωση απορρυπαντικού πλυντηρίου σε κάψουλες

Γονείς προσοχή: Καταπολεμήστε εγκαίρως την χειριστικότητα του παιδιού σας

Ποια είναι τα πιο ευτυχισμένα παιδιά στον πλανήτη;

Γιατί σύντομα τα παιδιά θα πεθαίνουν νωρίτερα από τους γονείς τους

8 Ύποπτα σημάδια ότι το παιδί σας έχει πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού

Γονείς προσοχή, το φιλί σας μπορεί να κουφάνει το μωρό σας