Τετάρτη 26, Οκτωβρίου 2016 19:09

Οι χαρούμενοι, ζωηροί και αστείοι άνδρες δεν τραβάνε τις γυναίκες

funny.jpg2Οι άνδρες που είναι η ψυχή της παρέας, λένε ωραία αστεία και σε ξεσηκώνουν για κάθε είδους τρέλα, δεν είναι το είδος του άνδρα που μία γυναίκα θα επιθυμούσε να βρεθεί στο κρεβάτι μαζί του, αλλά ούτε και να δεσμευτεί σοβαρά.

Σ’αυτό το συμπέρασμα κατέλειξε έρευνα του Πανεπιστημίου της Κολούμπια και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Emotion της American Psychological Association.

funnyΑντίθετα οι άντρες με μελαγχολικό ύφος αποδεικνύονται πολύ πιο σεξουαλικοί από εκείνους που είναι μέσα στην καλή χαρά

Η μελέτη κατέληξε σ’αυτό το συμπέρασμα αφού προηγουμένως εξέτασε τον τρόπο με τον οποίο άντρες και γυναίκες ανταποκρίνονται με σεξουαλικό και μόνο τρόπο, σε φωτογραφίες ατόμων του αντίθετου φύλου, οι οποίες εξέφραζαν τριών ειδών συναισθήματα: ευτυχία (πλατύ χαμόγελο), υπερηφάνεια (υψωμένο κεφάλι, φουσκωμένο στέρνο, χέρια στη μέση) ή ντροπή (κατεβασμένο κεφάλι, χαμηλωμένα μάτια).

handsome Το συμπέρασμα ήταν ότι οι γυναίκες έλκονται είτε από υπερήφανους και ισχυρούς είτε από κακόκεφους ή ντροπαλούς άντρες. Οι γυναίκες μάλλον επιθυμούν τον άνδρα στον αρχέτυπο αρσενικό ρόλο του, ισχυρό και σιωπηλό, αφού το χαμόγελο δείχνει έλλειψη κυριαρχίας, ενώ ένας πιο ντροπαλός άντρας θεωρείται περισσότερο αξιόπιστος και κατ’ επέκταση είναι εκείνος που πιστεύεται ότι πιο δύσκολα θα τη «φέρει» και θα κοροϊδέψει μια γυναίκα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ποιο είναι το χάπι που θα πρέπει να πάρει ο Σόιμπλε για να δει τα πράγματα διαφορετικά;

5 πράγματα που λένε ακόμη για να προσβάλλουν τις ομοφυλόφιλες γυναίκες, οι άνδρες

Δείτε 11 διάσημες που αύξησαν το στήθος τους και δεν το κρύβουν ΦΩΤΟ

Δείτε το προφυλακτικό του μέλλοντος- καμία σχέση με ότι ξέρατε μέχρι σήμερα- VIDEO

«Το υπέροχο γυναικείο σώμα»: Ενα τρυφερό animation με το οποίο θα ταυτιστεί κάθε γυναίκα