Σάββατο 22, Οκτωβρίου 2016 15:24

Η νέα σέξι εφαρμογή για smartphones της Durex, που «βάζει φωτιά» στο κρεβάτι σας!

durex3Ολα ξεκίνησαν με μία έρευνα. Ζευγάρια αποκάλυψαν στους ερευνητές, πώς επιδρά η τεχνολογία στην ερωτική τους ζωή. Ολοι παραδέχθηκαν ότι εξαιτίας της τεχνολογίας δεν έχουν σχεδόν καθόλου ερωτική ζωή. Ανδρες  και γυναίκες ξαπλώνουν το βράδυ και μπαίνουν κάτω από τα σκεπάσματα του κρεβατιού τους με τα smartphones, τα tablets και τα laptops στο χέρι και ούτε καν βλέπουν ο ένας τον άλλο.

Χαμένοι και οι δύο σύντροφοι στον ψηφιακό virtual κόσμο τους, το μόνο που τους ενδιαφέρει – όπως εξομολογήθηκαν – είναι να είναι online στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, durex2facebook, twitter, pinterest ή σε online αγορές ή να κάνουν chat. Κι όσο για έρωτα, ούτε λόγος!

Τότε οι ερευνητές ζήτησαν από τα ζευγάρια να απαντήσουν εάν ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν μία νέα τεχνολογική εφαρμογή, που ανακάλυψε η μεγάλη εταιρεία προφυλακτικών Durex, για να «αναζωογονήσουν» την ερωτική τους ζωή. Μία εφαρμογή για smartphones που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την τεχνολογία στην κρεβατοκάμαρα και ξαναφέρνει τα ζευγάρια κοντά ερωτικά, ώστε να μοιράζονται μεγαλύτερη απόλαυση στο σεξ.

Ολοι απάντησαν με ενθουσιασμό, ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε πολύ. Είναι άραγε ποτέ ικανή η τεχνολογία να φέρει «επανάσταση» στην κρεβατοκάμαρα και να ενισχύσει την ευχαρίστηση στο σεξ ανάμεσα στα ζευγάρια;

Δείτε την νέα εφαρμογή #TurnOffToTurnOn της Durex.

durex4

durex

Ετσι καλό είναι να κάνουμε όλοι log off και switch off, για μία ώρα, όπως προτείνει η καμπάνια στις 29 Μαρτίου.  Να δραπετεύσουμε από τις οθόνες και να αγκαλιάσουμε το ερωτικό σκοτάδι.

«Δες λιγότερα και νοιώσε περισσότερα» είναι το σύνθημα της καμπάνιας της Durex

Together we will #TurnOffToTurnOn

Διάδωσέ το στο Facebook και στο Twitter.

Δείτε την επίσημη σχετική διαφήμιση: 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Διαβάστε ποιά είναι η ελληνική πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ

Τι παθαίνει μια γυναίκα που κάνει σεξ συνέχεια;

Κάνουν γιόγκα γυμνοί. Τι προσφέρει στον οργανισμό ΦΩΤΟ

Ζήτησαν από άνδρες να ζωγραφίσουν τα γυναικεία γεννητ.όργανα. Δείτε τί ζωγράφισαν (VIDEO)

8 αφίσες που σοκάρουν και ευαισθητοποιούν