Τετάρτη 26, Οκτωβρίου 2016 11:17

«Το παιδί μου έγινε πόρνη για να παίρνει τη δόση της» η εξομολόγηση μιας μάνας που έχασε την κόρη της από ηρωίνη, VIDEO

Η Jackie Smallwood, είναι η μητέρα της Summer Myers. Η Summer, πέθανε από τα ναρκωτικά στα 26 της τον περασμένο μήνα. Ήταν χρήστης ηρωίνης. Η Jackie, αποφάσισε να ξεφυλλίσει το άλμπουμ της ζωής της κόρης της. Από τότε που ήταν παιδάκι, μέχρι τότε που έμπλεξε με την ηρωίνη. Η Summer, ήταν μια πανέμορφη κοπέλα που έλιωνε αργά και βασανιστικά από τότε που έμπλεξε. Σύμφωνα με το Center for Disease Control and Prevention (Κέντρο ελέγχου ασθενειών και πρόληψης) οι χρήστες ηρωίνης έχουν τριπλασιαστεί τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο μεγαλύτερος φόβος της μητέρας ήταν να μην εθιστεί η κόρη της στα ναρκωτικά. Ο πατέρας και σύζυγος της ήταν κοκαινομανής και η Summer έζησε φρικτές καταστάσεις σαν παιδάκι, μέσα στο σπίτι: «έγινε πόρνη, έκλεβε συσκευές από το σπίτι για να τα πουλήσει και να πάρει τη δόση της, έκανε πράγματα που δεν θα έκανε ποτέ το κοριτσάκι μου» θα πει η μητέρα της.

 

Υπάρχουν κάποια σημάδια που μπορεί να μας ψυλλιάσουν ότι κάποιος κάνει χρήση ηρωίνης, και αυτά είναι:

Σύνεργα συγκεντρωμένα: λυγισμένα κουτάλια, σύριγγες, αναπτήρες. Αν όλα αυτά τα δείτε σε κάποιο συρτάρι συγκεντρωμένα, να ανησυχήσετε.

Ξαφνική απώλεια βάρους: οι ηρωινομανείς χάνουν ανεξέλεγκτα βάρος, ακόμη και να τρέφονται. Όλα τα οπιοειδή καταστέλλουν την όρεξη.

Περίεργες ουλές: Η μακροχρόνια χρήση με βελόνα αφήνει κάτι μαύρα σημάδια στο δέρμα σαν ουλές. Αυτά τα σημάδια είναι κυρίως γύρω από τις φλέβες.

Πρόβλημα με τα χρήματα: την ηρωίνη δεν την λες και φτηνό ναρκωτικό. Ο χρήστης αντιμετωπίζει προβλήματα με τα χρήματα προκειμένου να εξασφαλίσει τη δόση του.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΟΥΝ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

9χρονος χαστουκίζει τη μητέρα του για να τη συνεφέρει από τα ναρκωτικά- VIDEO

Διαβάστε πόσο επικίνδυνο είναι το χασίς, παρά τα όσα λέγονται

Έτσι γίνεται κάποιος ύστερα από ολιγόμηνη χρήση ναρκωτικών- συγκλονιστικές ΦΩΤΟ

SOS για την εξάπλωση του συνθετικού ναρκωτικού «σίσα» στη χώρα μας.