Σάββατο 22, Οκτωβρίου 2016 19:50

Περισσότερα αγόρια ή κορίτσια γεννιούνται κάθε χρόνο στον πλανήτη;

emvrion2

Και όμως δεν ισχύει. Νέα Αγγλοαμερικάνικη επιστημονική έρευνα διαπίστωσε, σε αντίθεση με όλες τις παλαιότερες, πως τα αγόρια που γεννιούνται είναι περισσότερα από τα κορίτσια σε αναλογία 105 αγόρια ανά 100 κορίτσια. Και όμως όταν πραγματοποιείται η σύλληψη τα ποσοστά να γεννηθεί ένα αγόρι ή ένα κορίτσι είναι ακριβώς μοιρασμένα στη μέση.

Όσο όμως προχωράει η κίνηση τα ποσοστά του να γεννηθεί ένα αγόρι, είναι περισσότερα από εκείνα του κοριτσιού, αφού όπως διαπίστωσαν οι επιστήμονες πολλά κορίτσια πεθαίνουν μέσα στη μήτρα εν τη γενέσει τους εξαιτίας ενδογενών γενετικών παραγόντων.

Η επιστημονική ομάδα του καθηγητή της Ιατρικής σχολής του Χάρβαρντ David Zackerman, έφτασε στην αποκάλυψη αυτή, αφού πρώτα ανέλυσε στοιχεία από περισσότερα από 140.000 έμβρυα που τα εντόπισαν σε κλινικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ανά τον κόσμο.

Η ηλικία των εμβρύων που αναλύθηκαν δεν ξεπερνούσε τη μια εβδομάδα. Σε αυτές τις ημέρες οι επιστήμονες είδαν τα ποσοστά αγοριών και κοριτσιών να είναι στο 50-50. Όμως καθώς η εγκυμοσύνη βρισκόταν σε εξέλιξη τα ποσοστά υπέρ των αγοριών ανέβαιναν και των κοριτσιών έπεφταν. Και όλα αυτά πριν καν συμπληρωθούν οι πρώτες 12 εβδομάδες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε γιατί αυτή η έγκυος μοντέλο έχει σοκάρει όλο τον κόσμο ΦΩΤΟ

Δείτε 10 παιδιά που μεγάλωσαν και ανατράφηκαν μόνο από ζώα VIDEO

7 μυστικά για να μείνετε έγκυος

Νέο τεστ μπορεί να προβλέψει εάν μια έγκυος θα γεννήσει πρόωρα