Παρασκευή 21, Οκτωβρίου 2016 18:34

Νοσοκόμος, νάρκωνε και βίαζε γυναίκες ασθενείς- με το γαστροσκόπιο φωτογράφιζε τα εσώρουχα τους

viastis1

Τον 29χρονο νοσοκόμο Andrew Hutchinson του John Radcliffe Hospital στην Οξφόρδη, δεν είχε κινήσει την υποψία κανενός. Ήταν υποδειγματικός στη δουλειά του και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει σε οτιδήποτε προέκυπτε στη βάρδια του. Όλοι είχαν να το λένε για την καλοσύνη τους και τον χαρακτήρα του.

 viastis4

Όλοι εκτός από κάποιες γυναίκες που σαν ασθενείς βίωσαν μια κόλαση στα χέρια του. Ο 29χρονος, πίσω από το αγγελικό του πρόσωπο έκρυβε μια προσωπικότητα γεμάτη μίσος και διαστροφή. Του άρεσε να χορηγεί φάρμακα σε γυναίκες ασθενείς να τις ναρκώνει και μετά να τις φωτογραφίζει. Στη συνέχεια κάποιες από αυτές, ναρκωμένες, τις βίαζε ή τις θώπευε.

 viastis3

Κάποια στιγμή μια συνάδελφος του, επισκέφτηκε μια νοσηλευόμενη φίλη της και τον είδε να την φωτογραφίζει. Τον ρώτησε τι κάνει εκεί με τη φωτογραφική μηχανή και κάλεσε την ασφάλεια του νοσοκομείου. Το κουβάρι από εκεί και μετά ξετυλίχθηκε τάχιστα.

 

το γαστροσκόπιο που βρέθηκε στο σπίτι του

το γαστροσκόπιο που βρέθηκε στο σπίτι του

Η αστυνομία ερεύνησε και το σπίτι του και βρήκε έναν υπολογιστή και ένα στικάκι γεμάτο με 1789 φωτογραφίες από τα θύματα του. Ο Andrew οδηγήθηκε στο Crown Court της Οξφόρδης και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες που επισείουν βαρύτατες ποινές φυλάκισης. Βρέθηκε επίσης και ένα μηχάνημα που χρησιμοποιούν στις γαστροσκοπήσεις, ένα γαστροσκόπιο το οποίο είχε διαμορφώσει και μπορούσε να το τοποθετεί κάτω από τις φούστες των γυναικών και να φωτογραφίζει τα εσώρουχα τους, δίχως εκείνες να το καταλαβαίνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βρετανική έρευνα Σοκ: Παιδιά συμμετέχουν και εθίζονται στο πορνό από τα 12 τους χρόνια

Η μικρότερη μητέρα που έζησε ποτέ: Γέννησε το παιδί της όταν ήταν η ίδια…5 χρονών!

Μια βουβή κραυγή για το μπούλινγκ που σοκάρει- θα αντέξετε να δείτε το βίντεο μέχρι τέλους;

 Δείτε γιατί αυτή η έγκυος μοντέλο έχει σοκάρει όλο τον κόσμο ΦΩΤΟ