Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 17:29

Το νερό σιντριβανιού τη χτύπησε με ορμή ανάμεσα στα πόδια και κατάστρεψε τα εσωτερικά της όργανα- ΦΩΤΟ

waterjet1

Η 19χρονη Shelby Clarke, περπατούσε αμέριμνη κρατώντας το χέρι του συντρόφου της στο Blackpool Pleasure Beach. Ένα τεράστιο πάρκο με λούνα παρκ, με καταστήματα, με χώρους για ποδήλατο, με εστιατόρια και καφέ όπου περνούν τις ώρες τους οι κάτοικοι του Μπλάκπουλ. Κάποια στιγμή διέσχισαν μια περιοχή με επιδαπέδια σιντριβάνια. Αυτά που κρύβονται μέσα στο έδαφος και ξαφνικά ανοίγουν και σχηματίζουν πίδακες.

waterjet2

Ένας τέτοιος πίδακας με ορμή και ταχύτητα νερού 200 μέτρων το δευτερόλεπτο χτύπησε την 19χρονη που έτυχε να βρίσκεται από επάνω του, ανάμεσα στα πόδια. Η ορμή του νερού ήταν σφοδρότατη. Εισχώρησε από το αιδίο της μέσα και διέλυσε τα εσωτερικά γεννητικά της όργανα. «Ένιωσα σαν να με διαπερνούν λεπίδες» θα πει μέρες μετά το χειρουργείο της. «Λιποθύμησα, ο πόνος ήταν αφόρητος. Το νερό έμπαινε μέσα μου από κάθε σημείο»

waterjet3

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την έβαλαν στο χειρουργείο. Η επέμβαση διήρκησε 2μιση ώρες και της άφησε 250 ράμματα στην γενετήσια περιοχή της.

Σήμερα μήνες μετά οι γιατροί άναψαν στην Shelby το πράσινο φως για να κάνει έρωτα με τον σύντροφο της, όμως όπως λέει η ίδια: «τίποτε δεν είναι όπως παλιά. Ο πόνος που νιώθω είναι αφόρητος. Λιποθυμάω δεν αντέχω. Μου θυμίζει εκείνες τις στιγμές με το σιντριβάνι.» Το ζευγάρι συνεχίζει να απέχει από το σεξ.

waterjet4

Η Shelby φοβάται ότι ο πίδακας την έχει καταστρέψει και δεν θα μπορέσει να κάνει παιδιά στο μέλλον. Οι γιατροί λένε πως είναι νωρίς ακόμη για να πουν ναι ή όχι. Πρέπει η πληγή να θρέψει εντελώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελέγξτε το θυρεοειδή σας μόνοι στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα θερμόμετρο!

Διαβάστε τι μπορεί να μας συμβεί όταν κοιμόμαστε σε κρύο δωμάτιο.

Η ιστορία της γυναίκας που ερωτεύτηκε και έκανε έρωτα με ένα… δέντρο

Ποιό είναι το ισχυρότερο φυσικό αντιβιοτικό, χωρίς χημικές παρενέργειες;