Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 14:07

Δείτε τι έπαθε το μοντέλο που φορούσε στενό κορσέ 23 ώρες την ημέρα επί 6 χρόνια ΦΩΤΟ

modelmesi6

Η Aleira Avendano, είναι μοντέλο από τη Βενεζουέλα. Έχει μακριά μαύρα μαλλιά, ωραίο πρόσωπο και ένα κορμί γεμάτο καμπύλες. Πριν από 6 χρόνια έπαθε ψύχωση με τη λεπτή μέση και αποφάσισε πως για να γίνει η μέση της λεπτή θα έπρεπε να φοράει στενό κορσέ 23 ώρες την ημέρα. Οι γιατροί την έχουν προειδοποιήσει πολλές φορές πως αυτό που κάνει θέτει σε κίνδυνο την υγεία της.

 modelmesi5

«θέλω η μέση μου να γίνει λεπτή σαν δαχτυλίδι. Λατρεύω την πίεση αλλά περισσότερο λατρεύω το αποτέλεσμα που βλέπω» θα πει η ίδια και θα συνεχίσει: «Τον κορσέ τον βγάζω μόνο όταν κάνω μπάνιο. Όλη την υπόλοιπη ημέρα τον φοράω και μάλιστα πολύ πολύ στενά. Κοιμάμαι με αυτόν».

 modelmesi2

Το ακραίο αυτό αποτέλεσμα κάνεις τους πάντες στον δ΄ρομο να γυρίσουν και να την κοιτάξουν. Η Aleira υποστηρίζει πως ήθελε λεπτή μέση από την εποχή της εφηβείας της. Μάλιστα τονίζει πως το σώμα- κλεψύδρα, είναι αυτό που την εξιτάρει περισσότερο. Και δεν σταματάει σε αυτό. Έχει υποβληθεί σε 3 επεμβάσεις για να λεπτύνει τη μέση της, ενώ η διατροφή της αποτελείται μόνο από ασπράδια αυγών, φρούτα, και λίγο κρέας.

 modelmesi4

Οι γιατροί δεν σταματούν να λένε ότι ο κίνδυνος από μια τέτοια συνεχή και έντονη πίεση στη μέση και την κοιλιά, κυρίως την κοιλιά κρύβει τεράστιους κινδύνους για τα εσωτερικά όργανα.

modelmesi3

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι μπορεί να πάθουμε εάν φιλάμε τον σκύλο μας στο στόμα

Η ιστορία της γυναίκας που ερωτεύτηκε και έκανε έρωτα με ένα… δέντρο

Την χειρουργούσαν στον εγκέφαλο και εκείνη ήταν ξύπνια και έπαιζε βιολί VIDEO

Η μικρότερη μητέρα που έζησε ποτέ: Γέννησε το παιδί της όταν ήταν η ίδια…5 χρονών!