Παρασκευή 21, Οκτωβρίου 2016 16:52

Σκυλί με εξυπνάδα ανθρώπου: το ξέχασαν στο αυτοκίνητο και εκείνο άρχισε να χτυπάει την κόρνα VIDEO

korna1

Η ιστορία που θα δείτε ξεπερνάει κάθε φαντασία. Οι ιδιοκτήτες ενός Γαλλικού μπουλντόγκ το ξέχασαν μέσα στο αυτοκίνητο, με κλειστά τα τζάμια. Το κακόμοιρο στο σκυλί ένιωσε ότι κινδυνεύει αφού η ζέστη στο εσωτερικό άρχισε να αυξάνεται επικίνδυνα. Γαύγιζε γαύγιζε, αλλά φυσικά με κλειστά τα τζάμια κανείς από τους περαστικούς δεν το άκουγε.

Ώσπου αποφάσισε να πάρει δραστικότερα μέτρα. Πήδησε με ευκολία μπροστά στη θέση του οδηγού, σηκώθηκε στα δυο του μπροστινά πόδια και άρχισε να χτυπάει την κόρνα του οχήματος, μέχρι που ξεσήκωσε μια ολόκληρη γειτονιά στο πόδι.

korna2

Έτσι ο κόσμος άρχισε με απειλητικές διαθέσεις να συγκεντρώνεται μπροστά από το αυτοκίνητο που τους είχε πάρει τα αυτιά, όταν όμως έβλεπαν πως στο εσωτερικό υπήρχε ένα σκυλί που ζητούσε βοήθεια, η διάθεση τους άλλαζε. Ετοιμάστηκαν να σπάσουν τα τζάμια για να το σώσουν, αλλά τότε εμφανίσθηκε και ο ιδιοκτήτης προφανώς και εκείνος ενοχλημένος από το θόρυβο.

korna3

Είδε ότι είχε αφήσει το σκυλάκι του μέσα, του άνοιξε, ζήτησε συγνώμη και εξήγησε πως το σκυλί δεν κινδύνευε διότι είχε αφήσει τον οροφή ανοιχτή για να μπαίνει αέρας. Δεν έγινε πιστευτός και ένας γείτονας κτηνίατρος στο επάγγελμα, κατέθεσε μήνυση για κακομεταχείριση ζώου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί ποτέ μα ποτέ δεν αφήνουμε ένα παιδί στο αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα

Σκυλιά προστατεύουν μικρό παιδάκι που το έδερνε η μητέρα του VIDEO

5 μύθοι για τα σκυλιά, που δεν ισχύουν- τι λένε οι κτηνίατροι;

Σας αρέσει ο σολομός; Διαβάστε τι εντόπισαν επιστήμονες και ξανασκεφτείτε το

Η γυναίκα που έκανε 36 πλαστικές για να αποκτήσει το μεγαλύτερο στήθος του κόσμου ΦΩΤΟ & VIDEO