Πέμπτη 27, Οκτωβρίου 2016 14:44

Ζούσε με ένα «γιγαντιαίο βραστό αυγό» να του πιέζει την ουροδόχο κύστη για 20 χρόνια ΦΩΤΟ

avgo4

Επί 20 χρόνια ένιωθε ένα αφόρητο βάρος στην ουροδόχο κύστη του. Ήθελε συνέχεια να πηγαίνει στην τουαλέτα και ποτέ δεν ανακουφιζόταν. Το βάρος και η αίσθηση πως πρέπει να ουρήσει, δεν έφευγαν. Κάποια στιγμή αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο και να πει το πρόβλημα του. Οι γιατροί που τον εξέτασαν (προφανώς όχι όπως θα έπρεπε) του είπαν πως είναι ψυχολογικό, δεν έχει κάτι και πως όλα είναι στο μυαλό του.

avgo3

Τα χρόνια περνούσαν και η κατάσταση άρχισε να χειροτερεύει. Ο 62χρονος πήγαινε κάθε τρεις και λίγο στην τουαλέτα για να ουρήσει, αλλά ποτέ δεν ανακουφιζόταν. Τελικά και αφού χρειάστηκε να περάσουν 20 χρόνια, ένας ουρολόγος του συνέστησε το αυτονόητο. Να κάνει δηλαδή μια αξονική στην περιοχή της κοιλιάς για να δουν τέλος πάντων τι είχε η κύστη του.

avgo1

Η αξονική έγινε και οι γιατροί έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Δεν πίστευαν εκείνο που έβλεπαν στο μόνιτορ. Την ουροδόχο κύστη του πίεζε μια μάζα σε σχήμα καλοσχηματισμένου αυγού. Ο άνδρας μπήκε στο χειρουργείο για την αφαίρεση της και σήμερα δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με την ούρηση του. Το πρόβλημα είχε αφαιρεθεί.

avgo5

Οι γιατροί πήραν το καλοσχηματισμένο αυγό (το οποίο ήταν μαλακό εξωτερικά όπως ένα βρασμένο αυγό δίχως το τσόφλι) και το εξέτασαν. Τα αποτελέσματα τα δημοσίευσαν στο ιατρικό περιοδικό New England Journal of Medicine.

avgo2

Επρόκειτο για μια λιπώδη μάζα, βάρους 250 γραμμαρίων και διαστάσεων 10 εκατοστών στο μήκος και 7,5 στο φάρδος, που ήταν ολόιδια με ένα αυγό. Ήταν σφιχτή και ελαστική. Περιβάλλονταν από ινώδη ιστό, πρωτεΐνη και το εσωτερικό της ήταν από ασβεστοποιημένο ιστό. Οι γιατροί θεωρούν πως δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον οργανισμό, ανάμεσα στο έντερο και την κύστη και «κόλλησε» εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ιστορία της γυναίκας που ερωτεύτηκε και έκανε έρωτα με ένα… δέντρο

Σκυλί με εξυπνάδα ανθρώπου: το ξέχασαν στο αυτοκίνητο και εκείνο άρχισε να χτυπάει την κόρνα VIDEO

Δείτε τι έπαθε το μοντέλο που φορούσε στενό κορσέ 23 ώρες την ημέρα επί 6 χρόνια ΦΩΤΟ

Ποια είναι τα επαγγέλματα όπου το σεξ δίνει και παίρνει ανάμεσα σε συναδέλφους;

Τι κοιτάζει η γυναίκα σε έναν άνδρα πριν πέσει στο κρεβάτι του;