Παρασκευή 21, Οκτωβρίου 2016 16:52

Μην χρησιμοποιείτε πινέλα make up άλλων- Διαβάστε πως μια 27χρονη έμεινε ανάπηρη

makeup2

Η Jo Gilchrist, είναι μια 27χρονη γυναίκα μητέρα ενός παιδιού. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος βιαζόταν να βγει με τον αγαπημένο της σύντροφο. Ήταν στο σπίτι της καλύτερης της φίλης και ετοιμαζόταν, όταν ξαφνικά είδε στο πρόσωπο της ένα σπυράκι. Ένα σπυρί που της χάλαγε την εμφάνιση. Έπρεπε να το καλύψει.

 makeup5

Η Jo, ζήτησε το βουρτσάκι του make up της φίλης της και το κάλυψε. Μέσα σε λίγη ώρα όμως το σπυρί μολύνθηκε. Σύντομα οι πόνοι έγιναν αφόρητοι. Μεαφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί ξεκίνησαν τις εξετάσεις. Η Jo είχε προσβληθεί από σταφυλόκοκκο. Σε ελάχιστες ημέρες ο σταφυλόκοκκος τη χτύπησε στην σπονδυλική στήλη. Η Jo δεν θα μπορέσει να περπατήσει ποτέ ξανά.

 makeup4

«Δεν το πίστευα, οι πόνοι που ένιωθα ήταν χειρότεροι και από εκείνους του τοκετού» θα πει και θα συνεχίσει «Όλα ξεκίνησαν από έναν μικρό πόνο στην πλάτη. Νόμιζα ότι οφείλεται στην κακή στάση του σώματος μου. Όμως δεν ήταν αυτό.» Στο νοσοκομείο Πριγκήπισα Αλεξάνδρα (Princess Alexandra Hospital) της πόλης Brisbane στην Αυστραλία οι γιατροί διέγνωσαν σταφυλόκοκκο. Την είχε χτυπήσει στην σπονδυλική στήλη.

 makeup1

Όπως λένε η φίλη της είχε το βακτήριο και από την ανοικτή πληγή που η Jo είχε στο σπυράκι, πέρασε στον οργανισμό της. Σήμερα της χορηγούνται εξαιρετικά ισχυρά αντιβιοτικά και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως ίσως θα μπορέσει να περπατήσει ξανά. Η Jo νιώθει ένα μούδιασμα στα χέρια της, ενώ από τον ομφαλό και κάτω δεν νιώθει το παραμικρό.

 makeup3

Στην επέμβαση πάντως που υποβλήθηκε οι χειρουργοί είδαν πως το βακτήριο της είχε καταστρέψει σε μεγάλο βαθμό την σπονδυλική στήλη. «Ακόμη και εάν περπατήσει θα είναι για πολύ λίγο, ίσως κάποιες ώρες της ημέρας και μετά πάλι θα πρέπει να κάθεται στο καροτσάκι. Αυτό που με σιγουριά μπορώ να σας πω είναι πως δεν θα έχει από εδώ και πέρα τον έλεγχο του εντέρου και της ουροδόχου κύστης της. Θα γνωρίζουμε σε 3 μήνες τι ακριβώς θα συμβεί. Πάντως εάν το βακτήριο πήγαινε στον εγκέφαλο τώρα θα ήταν νεκρή. », είπε ο θεράπων ιατρός της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαβάστε τι μπορείτε να πάθετε αν φάτε ξαναζεσταμένο ρύζι

Διαβάστε ποιο φαγητό εθίζει και θες να το φας και να το ξαναφάς

Τι μπορεί να πάθουμε εάν φιλάμε τον σκύλο μας στο στόμα

Ζούσε με ένα «γιγαντιαίο βραστό αυγό» να του πιέζει την ουροδόχο κύστη για 20 χρόνια ΦΩΤΟ