Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 21:05

Το κάπνισμα γεμίζει τα πνευμόνια σας δηλητήριο- δείτε πως VIDEO

Το πείραμα είναι απλό. Χρειάστηκε μόνο, ένα τσιγάρο, ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό, μια λευκή, καθαρή χαρτοπετσέτα και ένα κουτί σπίρτα. Στο καπάκι του μπουκαλιού ανοίχτηκε μια τρύπα ίσα να χωράει το τσιγάρο. Προηγουμένως είχε ανοιχτεί και άλλη μια τρύπα στη βάση του μπουκαλιού, η οποία σφραγίστηκε.

Το μπουκάλι γέμισε με νερό και μετά τοποθετήθηκε το καπάκι με το τσιγάρο. Με τα σπίρτα άναψε το τσιγάρο και στη συνέχεια ανοίχτηκε και η τρύπα στο κάτω μέρος του μπουκαλιού. Το νερό με τη βοήθεια της βαρύτητας, άρχισε να χύνεται. Όπως άδειαζε το μπουκάλι, γινόταν ακριβώς η ίδια κίνηση όταν ρουφάμε το τσιγάρο. Στο τέλος μόλις είχε αδειάσει το μπουκάλι, το τσιγάρο είχε τελειώσει και εκείνο. Το μπουκάλι ήταν γεμάτο από τον καπνό ενός τσιγάρου.

Στη συνέχεια αφαιρέθηκε το καπάκι (ο καπνός δεν βγήκε έξω) και τοποθετήθηκε η λευκή χαρτοπετσέτα, η οποία δέθηκε αεροστεγώς με ένα λάστιχο, στο στόμιο. Κατόπιν ένας φοιτητής φύσηξε από την κάτω τρύπα όλον τον καπνό, ο οποίος έβγαινε από το στόμιο και περνούσε μέσα από τη χαρτοπετσέτα. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε και να σοκαριστείτε

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χρήσιμες συμβουλές για το Πάσχα που μπορεί να σας σώσουν και τη ζωή

Προσοχή στις δηλητηριάσεις τώρα το Πάσχα- τι πρέπει να κάνετε

Αυτά είναι ίσως τα πιο αηδιαστικά γλυκά του κόσμου- είναι εμπνευσμένα από την ιατρική

Πόσα λεπτά άσκησης εβδομαδιαίως, μας δίνουν περισσότερα χρόνια ζωής;