Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 22:54

Αυτός είναι ο άνδρας με τους 100 οργασμούς ημερησίως- βιώνει απίστευτο βασανιστήριο

Γυναίκα με δεκάδες οργασμούς κάθε μέρα εξαιτίας μιας πάθησης, ξέραμε. Γνωρίστε τώρα και τον άνδρα που αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα, το οποίο γίνεται ακόμη χειρότερο ακριβώς επειδή είναι άνδρας…

«Για πρώτη φορά μου παρουσιάστηκε στην κηδεία του πατέρα μου» θα πει ο 33χρονος Dale Decker, από το Ουινσκόνσιν και θα συνεχίσει: «έσκυψα να φιλήσω το φέρετρο και να τον αποχαιρετήσω για τελευταία φορά και μόλις σηκώθηκα, είχα 9 συνεχόμενες φορές οργασμό. Τελείωσα 9 φορές μπορείτε να καταλάβετε πως ένιωσα;»

Λίγους μήνες πριν από την κηδεία ο Dale Decker, είχε ένα ατύχημα στη σπονδυλική στήλη, όπου κάποιος δίσκος προφανώς πίεσε κάποια συγκεκριμένα νεύρα και από τότε έχει συνεχείς οργασμούς καθημερινά. Οι οργασμοί του μάλιστα μπορεί να αγγίξουν και τους 100.

Αναγκάστηκε να παρατήσει τη δουλειά του και εδώ και έναν χρόνο βρίσκεται συνέχεια μέσα στο σπίτι: «Δεν μπορώ να κάνω το παραμικρό. Αμέσως, ακόμη και όταν οδηγώ έχω στύση και σε λίγα δευτερόλεπτα, οργασμό» Ο 33χρονος είναι παντρεμένος και έχει και 2 παιδιά. Οι γιατροί εικάζουν πως αυτό που έπαθε έχει τις ρίζες τους στο ατύχημα στη σπονδυλική στήλη. Πρόκειται για το Σύνδρομο των ανήσυχων γεννητικών οργάνων, ή αλλιώς σύνδρομο επίμονης διέγερσης γεννητικών οργάνων. Είναι μια σπάνια πάθηση που σε ποσοστό άνω του 95% εμφανίζεται σε γυναίκες και μόλις σε ένα μικρό ποσοστό σε άνδρες.

Οι ασθενείς φτάνουν συνέχεια σε οργασμό, χωρίς φυσικά να σημαίνει πως έχουν και ερωτική διάθεση. Δείτε στο βίντεο τον Dale Decker, να φτάνει σε οργασμό ακόμη και όταν περπατάει, να πέφτει να διπλώνεται στα δύο…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η εξομολόγηση της γυναίκας που είχε εθιστεί στο πορνό- αυνανιζόταν μέχρι και 6 φορές τη μέρα

Η γυναίκα με τους 70 ημερήσιους οργασμούς, ξεκίνησε θεραπεία VIDEO

Οι εκφράσεις διασήμων, την ώρα του οργασμού ΦΩΤΟ

Και όμως υπάρχουν 4 είδη γυναικείου οργασμού που δεν γνωρίζουμε