Πέμπτη 27, Οκτωβρίου 2016 1:05

Δείτε τι βρήκαν οι γιατροί στο λαιμό ενός 11χρονου παιδιού

vdela3

Μια βδέλλα μεγαλύτερη από 7 εκατοστά είχε φωλιάσει στον λαιμό ενός 11χρονου παιδιού. Ο μικρούλης για αρκετό καιρό παραπονιόταν ότι είχε πονόλαιμο και παρά τις θεραπείες, εκείνος συνέχιζε να πονάει. Κάποια στιγμή στο σπίτι, ο μικρός εκεί που μιλούσε με τη μητέρα του, άρχισε να δυσκολεύεται να αναπνεύσει, έπιασε τον λαιμό του, γούρλωσαν τα μάτια του και λιποθύμησε.

 vdela2

Αμέσως η μητέρα του τον πήγε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί εντόπισαν πως ο 11χρονος Xiaobo Chien, αναπνέει αλλά με δυσκολία. Αμέσως του έκαναν ακτινογραφία και διαπίστωσαν ποια ήταν η αιτία. Μια βδέλλα είναι φωλιάσει στη βάση του λαιμού του. Του έπινε το αίμα και για το λόγο αυτό ο μικρός είναι πόνους στον λαιμό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ενώ όποτε η βδέλλα αναδευόταν, του έκλεινε τους αεραγωγούς και ο μικρός λιποθυμούσε.

 vdela1

Οι γιατροί αμέσως τον έβαλαν στο χειρουργείο, όπου και του αφαίρεσαν το ζωύφιο. Η βδέλλα δεν είχε προκαλέσει κάποια μόλυνση και ο μικρός αναρρώνει μια χαρά. Αν αναρωτιέστε πως βρέθηκε μια βδέλλα μέσα στο λαρύγγι του 11χρονου, η μητέρα του έχει την απάντηση: «Κάθε πρωί για να πάει στο σχολείο ο Xiaobo περνάει από μια λίμνη. Εκεί προφανώς θα ήπιε νερό και κάποια προνύμφη θα έμεινε μέσα στο λαρύγγι του, η οποία μεγάλωσε…»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτός είναι ο άνδρας με τους 100 οργασμούς ημερησίως- βιώνει απίστευτο βασανιστήριο

Αυτά είναι ίσως τα πιο αηδιαστικά γλυκά του κόσμου- είναι εμπνευσμένα από την ιατρική

Αυτός είναι ο Δαρείος, ένας κούνελος- γίγαντας έχει διαστάσεις μεγάλου σκύλου ΦΩΤΟ& VIDEO

Το κάπνισμα γεμίζει τα πνευμόνια σας δηλητήριο- δείτε πως VIDEO