Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 3:23

Αιμορροϊδες: Ενα κοινωνικό «ταμπού» που ταλαιπωρεί, αλλά και κοστίζει…

haemorrhoids.png7Κοινωνικό ταμπού το οποίο κοστίζει κάθε χρόνο δισεκατομμύρια ευρώ στην ευρωπαϊκή οικονομία είναι ακόμη και σήμερα οι αιμορροΐδες!

Σύμφωνα με μελέτες οικονομολόγων, κάθε χρόνο στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης λόγω αιμορροΐδων χάνονται περισσότερες από 224.000 ώρες εργασίας, το κόστος των οποίων υπολογίζονται γύρω στα 9 δισεκατομμύρια ευρώ! Σύμφωνα με τους γιατρούς αυτό συμβαίνει γιατί η πάθηση αποτελεί ακόμη και σήμερα κοινωνικό ταμπού , κάτι που αποδεικνύεται από έρευνα του Αμερικανικού Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας σε παγκόσμιο Hemorrhoids2επίπεδο, αφού μόλις το 0,3% των ασθενών επισκέπτεται τον ιατρό.

Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι σήμερα, η εξέλιξη της τεχνολογίας βάζει τέλος στο πρόβλημα των αιμορροΐδων μέσα σε λίγο χρόνο!

 «Το κοινωνικό ταμπού ακόμη και σήμερα φρενάρει την πλειοψηφία των ασθενών με αιμορροΐδες να απευθυνθούν στο γιατρό, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να επιτείνεται κάνοντας την ζωή τους δύσκολη» αναφέρει ο χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος, Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής

 

ΟΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ

Hemorrhoids2.jpg7 Με τους υπέρηχους αντιμετωπίζονται ριζικά και τα τρία κύρια συμπτώματα της νόσου των αιμορροΐδων:

- Αιμορραγία,

- κνησμός,

- πόνος.

Επίσης αποκαθιστούν την πρόπτωση των αιμορροΐδων έξω από τον πρωκτό και ελαχιστοποιούν τον πόνο. Ακόμη δεν προκαλούν εκτομή ή ακρωτηριασμό των ιστών, αλλά ούτε και πληγή. Οι ασθενείς έχουν γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην εργασία και στις καθημερινές δραστηριότητες άμεσα.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας δίνει τη δυνατότητα η θεραπεία να γίνει χωρίς γενική αναισθησία.

Hemorrhoids2.jpg5Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία μετά την εμφάνιση των ελάχιστα επεμβατικών μεθόδων, πάνω από 800.000 ασθενείς έχουν αντιμετωπίσει ριζικά το πρόβλημα των αιμορροΐδων παγκοσμίως.

 «Η επέμβαση, όπως εξηγεί ο Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος, τροποποιείται ώστε να καλύπτει μεμονωμένα τον κάθε ασθενή επιτυγχάνοντας άριστα αποτελέσματα με πλήρη ασφάλεια καθώς καταγράφεται στη διεθνή επιστημονική βιβλιογραφία το διαρκώς αυξανόμενο ποσοστό των ευχαριστημένων ασθενών».

Λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο αριθμό χειρουργικών μεθόδων θεραπείας της νόσου, είναι αξιοσημείωτο να αναφερθεί ο παράγοντας ασφάλεια αφού δεν έχει καταγραφεί ποτέ ούτε μία σοβαρή επιπλοκή μετά τη χειρουργική αποκατάσταση της αιμορροιδοπάθειας με τη χρήση υπερήχων.

Hemorrhoids2.jpg6 Η θεραπεία των αιμορροΐδων σήμερα γίνεται πλέον πολύ γρήγορα, αναίμακτα, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια με τη νέα γενιά υπερχήχων TRILOGY, μέθοδος που συνδυάζει όλα τα αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα της μεθόδου των υπερήχων, με την ευελιξία της ασύρματης τεχνολογίας.

Το TRILOGY προσφέρει

- τα πλεονεκτήματα των υπερήχων ( DOPPLER), χωρίς καλώδια

- μέγιστη ακρίβεια ανίχνευσης των παθολογικών αιμορροϊδικών αγγείων

- άνεση και ελευθερία χειρισμού της συσκευής χωρίς κανένα περιορισμό στις κινήσεις

Σύμφωνα με το Δρ. Ξιάρχο, που έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από δύο χιλιάδες επεμβάσεις θεραπείας αιμορροΐδων με υπερήχους, η τρίτη γενιά της μεθόδου ,περιλαμβάνει την κορυφαία τεχνολογία σε μια μικρή, εύκολη στο χειρισμό, συσκευή η οποία παρέχει το ύψιστο επίπεδο χειρουργικής άνεσης.

www.axiarchos.gr Τηλ. 2107296584, 6938340082

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Πως μπορείτε να απαλλαχτείτε από τις αιμορροΐδες δίχως χειρουργείο;

Αντιμετωπίστε τις αιμορροϊδες σε 30 λεπτά

Λαπαροσκοπική χειρουργική κήλης: Γρήγορη και ασφαλής

Υποθήκευσε το σπίτι του για να αυξήσει το μέγεθος του ανδρισμού του

Νέο τεστ δείχνει ποιος είναι επιρρεπής στο αλκοόλ