Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 13:57

«Γονείς» που δεν αξίζει να λέγονται γονείς: Φωτογραφίες που θα δοκιμάσουν την ευαισθησία σας

 Δεν είναι λίγες οι φορές που ανύποπτα παιδιά πέφτουν θύματα των ανεύθυνων ή διαταραγμένων γονιών τους. Τις περισσότερες φορές δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες των βασανιστηρίων, της παραμέλησης, της κακοποίησης ή της ανευθυνότητας που δείχνουν αυτοί οι γονείς προς τα παιδιά τους. Κάποιες άλλες φορές πάλι, κάποιες από αυτές τις πράξεις, καταγράφονται.

Καμαρώστε αυτούς του «γονείς» που δεν αξίζει να λέγονται γονείς.

 (κάντε κλικ για να τις δείτε σε μεγέθυνση)

                                               1. 

b103b84a09b530c77dad16c837886734

Η γυναίκα αυτής της φωτογραφίας, κάτι έχει κάνει λάθος.  Μπορεί η ίδια να θέλει να προσφέρει στον εαυτό της ένα «βαθύ» τεχνητό μαύρισμα, όμως, μάλλον δεν υπολογίζει καθόλου, την 5χρονη κόρη της που τρομάζει βλέποντας ξαφνικά τη μητέρα της, με αυτό το τρομακτικό πρόσωπο.

 

                                              2. 

2

Είσαι δεν είσαι γονέας, αυτή η εικόνα δεν γίνεται να μην σε συνταράξει. Ποιός μπορεί να βάλει το σπλάχνο του για «πλάκα» μέσα σ’ενα φούρνο μικροκυμάτων; Δεν ξέρω τί λένε οι ειδικοί, αλλά η εικόνα του μωρού να κλαίει υστερικά μετράει όσο χίλιες λέξεις.

 

                                              3.   

3

Εάν συγκρίνετε τα τατουάζ με σας με αυτά της μόλις 10 χρονών κόρης σας, κάνετε λάθος. Γιατί, ενώ όταν είσαι ενήλικας το τατουάζ είναι στην ελεύθερη επιλογή σου, στο παιδί σου είναι καλύτερα να το επιτρέψεις μόνο εάν έχει κλείσει τα 18 του χρόνια.   Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το παιδί θα είναι το πιο δημοφιλές παιδί στο σχολείο του, μέχρι που μεγαλώνοντας, αυτό το τατουάζ των παιδικών του χρόνων, δεν θα το εκφράζει καθόλου.

 

                                              4. 

4

Εάν κάνετε στην κόρη σας – που δεν έχει κλείσει καν μία δεκαετία ζωής (είναι μόλις 8) – ενέσεις botox, κάνετε ένα πολύ μεγάλο λάθος. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια σε κανένα λεξικό του κόσμου, που να δικαιολογεί το γεγονός ότι αυτός ο γονέας θέλει να δείξει στο κοριτσάκι του, ότι δεν είναι αρκετά όμορφο από μόνο του, αλλά χάρη στην αλλαντοτοξίνη που έχει βάλει στο πρόσωπό της για να διορθώσει αυτές τις ενοχλητικές ρυτίδες της προ-εφηβείας. (η περίπτωση παρουσιάστηκε σε αμερικάνικη εκπομπή)

 

                                              5. 

5

Το να πίνει μπύρα με το λάστιχο αυτός ο γονιός και να φωτογραφίζεται προκλητικά πίσω από το νεογέννητο κοιμισμένο μωρό του, δεν το λες και το καλύτερο παράδειγμα γονιού. Ίσως – απλά ίσως – θα έπρεπε ο συγκεκριμένος πατέρας να απομακρυνθεί για λίγο καιρό από το παιδί του και να ακολουθήσει κάποιο πρόγραμμα απεξάρτησης. Απλά μια πρόταση…

 

                                                  6. 

6

Χωρίς Σχόλια!!!

 

                                                7. 

7

Το να κάνει κάποια γυναίκα κάτι σεξουαλικό παρουσία του μωρού της, το οποίο μάλιστα βρίσκεται γυμνό και παρατημένο στα κρύα πλακάκια του πατώματος, είναι μάλλον μεγάλο λάθος. Η γυναικεία σεξουαλικότητα δεν είναι από μόνη της κακό πράγμα φυσικά, αλλά τουλάχιστον η συγκεκριμένη μητέρα, πριν επικεντρωθεί στο πόσο καλός φαίνεται ο πισινός της στην φωτογραφία, καλό θα ήταν να ντύσει το παιδί της και να το βάλει στην κούνια. Ή γενικά να μην κάνει τίποτα από όλα αυτά που κάνει…

 

                                                8. 

8

Το να αφήνετε το μωρό σας να πίνει από την μπύρα σας, σαν να είστε συγκάτοικοι, είναι γενικά τεράστιο λάθος.

 

                                                9. 

9

Αν είστε η καλύτερη «δασκάλα» της κόρης σας και μάλιστα ποζάρετε μαζί της κατά τη διάρκεια της «διδασκαλίας» άσεμνων χειρονομιών, μάλλον δεν είστε πρότυπο γονέα. Δείχνοντας στα παιδιά πώς να κάνουν χειρονομίες του τύπου  »two in the pink and one in the stink» είναι λάθος γιατί τα παιδιά δεν ξέρουν τί σημαίνει αυτή η σεξουαλική χειρονομία. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή η φωτογραφία σίγουρα θα έκανε ένα δισεκατομμύριο προβολές και στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι που μετράει περισσότερο…..

 

                                               10. 

10

Το να αφήνετε το μωρό σας να κολλήσει ένα όπλο στο στόμα του, είναι λάθος. Ακόμα κι αν βγάλατε τις σφαίρες, αυτό δεν μετράει, αφού τα υπολείμματα από το μπαρούτι θα καταλήξουν στο στόμα του. Πιστέψτε με δεν είναι καθόλου καλή ιδέα, ακόμη κι αν μισείτε το παιδί σας…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Γονείς που δεν αξίζει να λέγονται «γονείς» Απίστευτες ΦΩΤΟ

Φωτογραφίες ΣΟΚ: η ζωή μιας 2χρονης με ναρκομανείς γονείς

Μην ακουμπάτε το laptop στα πόδια σας Δείτε τι μπορεί να πάθετε ΦΩΤΟ

Το πώς μυρίζει η ανάσα σας μπορεί να είναι σημάδι κάποιας ασθένειας ΛΙΣΤΑ