Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 2:32

Αυτό είναι το γυναικείο προφυλακτικό που προσφέρει εκτός από ασφάλεια και οργασμό ΦΩΤΟ

femaledom2

Οι προδιαγραφές του νέου γυναικείου προφυλακτικού, σύμφωνα με τους σχεδιαστές και κατασκευαστές του, ξεπερνούν όπως λένε κάθε (γυναικεία) προσδοκία. Το προφυλακτικό αυτό προστατεύει από το AIDS, από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, από κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, ενώ το μεγάλο του ατού, είναι πως λόγω του σχήματος του, προσφέρει στην γυναίκα πάντα οργασμούς, σε κάθε ερωτική πράξη.

 femaledom3

Σε σχετικές δοκιμές που έγιναν μάλιστα, πριν βγει το προφυλακτικό στην αγορά, σε 50 γυναίκες, είχαν οργασμό και οι 50 (ποσοστό 100%) μετά την τέταρτη φορά που το χρησιμοποίησαν. Αυτό που το κάνει να διαφέρει από κάθε άλλο προφυλακτικό για γυναίκες, είναι το σχήμα στη βάση του που μοιάζει με καρδιά. Μέσα στην καρδιά υπάρχει ένας μικρός μηχανισμός ο οποίος δονείται κατά τη διάρκεια της πράξης και προκαλεί ερεθισμό των έξω γεννητικών οργάνων της γυναίκας. Το προφυλακτικό ονομάζεται VA- WOW.

 femaledom1

Το προφυλακτικό είναι αμερικανικής έμπνευσης και όπως λένε οι κατασκευαστές του, μπορεί να το φορέσει η γυναίκα 8 ώρες πριν από την επαφή. Και όταν λέμε να το φορέσει, εννοούμε να το τοποθετήσει εντός του κόλπου της. Με τη χρήση του δεν απαιτείται και η ταυτόχρονη χρήση προφυλακτικού από τον άνδρα. Σύντομα πρόκειται να βγει στη αγορά. Για την ιστορία να σας πούμε ότι το πρώτο γυναικείο προφυλακτικό δημιουργήθηκε πριν από 20 χρόνια και ονομαζόταν femaledom (από το female και το condom)…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προσοχή: Από τι κινδυνεύουν οι άνδρες και οι γυναίκες που έχουν χωρίσει;

«Γονείς» που δεν αξίζει να λέγονται γονείς: Φωτογραφίες που θα δοκιμάσουν την ευαισθησία σας

Έτσι ήταν τα γυμναστήρια για γυναίκες το 1940 VIDEO

Όταν ο Βρούτος δολοφονούσε τον Ιούλιο Καίσαρα, εκείνος είχε ήδη υποστεί εγκεφαλικό