Σάββατο 22, Οκτωβρίου 2016 23:26

Αυτό το μωράκι δεν έχει πρόσωπο- ποια ήταν η τύχη του; ΦΩΤΟ

έτσι γεννήθηκε ο Αδάμ και οι βιολογικοί του γονείς το εγκατέλειψαν

έτσι γεννήθηκε ο Αδάμ και οι βιολογικοί του γονείς το εγκατέλειψαν

Ο Αδάμ από κάποια ανωμαλία στην κύηση γεννήθηκε με φρικτές παραμορφώσεις στο προσωπάκι του. Ουσιαστικά ήταν ένα νεογέννητο δίχως πρόσωπο. Στη θέση της μύτης του, έχασκε μια μεγάλη τρύπα, το άνω χείλος δεν υπήρχε ενώ κινδύνευε να τυφλωθεί αφού δεν είχε βλέφαρα και τα ματάκια του ήταν συνέχεια εκτεθειμένα. Δεν είχε επίσης και δαχτυλάκια στα χέρια. Μόλις οι βιολογικοί του γονείς το είδαν, αρνήθηκαν να το πάρουν και βράδυ έφυγαν από το μαιευτήριο σαν κλέφτες. Το εγκατέλειψαν και εξαφανίσθηκαν.

 

μόλις το είδε το ζευγάρι των γιατρών δεν το πολυσκέφτηκε. Τον υιοθέτησε

μόλις το είδε το ζευγάρι των γιατρών δεν το πολυσκέφτηκε. Τον υιοθέτησε

Στο νοσοκομείο όπου εγκαταλείφθηκε ο μικρός Αδάμ, η περίπτωση του έγινε το πρώτο θέμα συζήτησης ανάμεσα στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. Το παιδάκι κανείς δεν ήθελε να το υιοθετήσει λόγω της εμφάνισης του. Και όμως όταν όλα λες πως έχουν τελειώσει, τότε εμφανίζεται κάποιος και σώζει την… παρτίδα.

 

ο δρ raja paulraj τον λάτρεψε σαν δικό του παιδί

ο δρ raja paulraj τον λάτρεψε σαν δικό του παιδί

Στο νοσοκομείο εργαζόταν ο ψυχίατρος Raja Paulraj και η βοηθός ιατρού Jessica Cooksey Paulraj. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από λίγους μήνες. Ένα μεσημέρι την ώρα που έτρωγαν στο εστιατόριο του νοσοκομείου συζήτησαν για τον μικρούλη Αδάμ. Δεν το πολυσκέφτηκαν. Θα τον έκαναν εκείνοι παιδί τους. Μπορεί να μην ήταν οι βιολογικοί του γονείς, αλλά η αγάπη που θα του έδιναν δίχως να τους ενδιαφέρει η εμφάνιση του δεν είχε αρχή και τέλος.

 

μια ευτυχισμένη οικογένεια

μια ευτυχισμένη οικογένεια

Η υιοθεσία δεν πήρε πολύ χρόνο και αμέσως μετά το ζευγάρι κίνησε γη και ουρανό για να ξεκινήσει τις επεμβάσεις αποκατάστασης στο πρόσωπο του μικρούλη. Τελικά βρέθηκε μια ομάδα εξειδικευμένων γιατρών στο UNS Hospital στο Chappel Hill, η οποία ανέλαβε και έφερε σε πέρας με μεγάλη επιτυχία να αποκαταστήσει τις βλάβες στο προσωπάκι του μικρού Αδάμ. Οι επεμβάσεις στοίχησαν περισσότερα από 150.000 ευρώ, μεγάλο μέρος των οποίων συγκεντρώθηκε από τις προσφορές νοσοκόμων και γιατρών του νοσοκομείου.

ο Αδάμ αναρρώνει κανονικά

ο Αδάμ αναρρώνει κανονικά

 

Σήμερα ο Αδάμ μεγαλώνει «πνιγμένος» από αγάπη, που του δίνουν 2 άνθρωποι που δεν είναι οι βιολογικοί του γονείς. Είναι όμως το παιδί τους. Μπορεί να μην είναι σάρκα από τη σάρκα τους, αλλά είναι σίγουρα ψυχή από την ψυχή τους. Πριν λίγες ημέρες ο Αδάμ απέκτησε και μια μικρή αδελφούλα….

είναι ψυχή από την ψυχή τους...

είναι ψυχή από την ψυχή τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτά που βλέπετε δεν είναι κοράλλια αλλά πέτρες στους νεφρούς- σίγουρα δεν θα θέλατε να είναι μέσα σας ΦΩΤΟ

Ιερέας έκανε εξορκισμούς σε ανορεξική έφηβη για να φύγει από μέσα της ο… Σατανάς

Η νέα μόδα που σαρώνει στην Ιαπωνία για να φαίνεται το στήθος μεγάλο και στητό- αντιδρούν οι γιατροί

Το αγγούρι δεν μπαίνει μόνο στη σαλάτα- δείτε τις 5 χρήσεις του,που θα σας εκπλήξουν

Σε ποια χώρα του κόσμου ζουν οι εξυπνότεροι άνθρωποι; Που βρίσκεται η Ελλάδα στη λίστα;