Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 17:29

Σταυρώνουν 5χρονα παιδάκια και έφηβους για να μην αυνανίζονται

Το σάιτ ονομάζεται: Stop Mastrubation Now (σταματήστε τον αυνανισμό τώρα) και οι δημιουργοί του είναι κάτι θρησκόληπτοι που θεωρούν πως η ύπαρξη της γενετήσιας περιοχής είναι από μόνη της αμαρτία που ή θα δημιουργήσει δολοφόνους και βιαστές, ή θα μας στείλει όλους στην κόλαση.

Έμβλημα του έχει μια ανοιχτή παλάμη η οποία είναι κυκλωμένη μέσα στο σήμα της απαγόρευσης. Ενώ το σύνθημα τους είναι «Όσοι αυνανίζονται πεθαίνουν 100%». Υπάρχει βέβαια και μια φωτογραφία με δυο χέρια σε θέση προσευχής και η λεζάντα που γράφει: «Τα χέρια είναι για να προσευχόμαστε και όχι για να αυνανιζόμαστε»

croos1

Σε κάθε ιστοσελίδα του το συγκεκριμένο σάιτ, γράφει για το πόσο αμαρτία είναι το σεξ, ο αυνανισμός κτλ κτλ. Πρόσφατο και τελευταίο χτύπημα είναι η διαφήμιση προϊόντος που δεν επιτρέπει στα παιδιά άνω των 5 ετών να αγγίζουν τα γεννητικά τους όργανα και τα προετοιμάζει όταν θα γίνουν έφηβοι να μην αυνανιστούν.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα σταυρό, όπου εκεί μέσα μπαίνει το παιδάκι, και δένονται χέρια και πόδια. Μένει ακούνητο ώρες για να μην αγγίξει την ευαίσθητη περιοχή του. Με υπερηφάνεια το έχουν ονομάσει «Ο σταυρός του αντί- αυνανισμού».

Στις υποσημειώσεις που απευθύνονται σε γονείς αναφέρει: «πρόκειται για ένα προϊόν που με ασφάλεια εκπαιδεύει το παιδί σας να κρατάει μακριά τα χέρια του από τις επικίνδυνες περιοχές» Αναφέρει μάλιστα ότι το άγγιγμα των γεννητικών οργάνων είναι ένας «αυτό- βιασμός».

Πως θα ακινητοποιήσεις ένα παιδάκι 5 χρονών όμως για ώρα; Θα βάλει τα κλάματα, θα ουρλιάζει θα φωνάζει… Και για αυτό έχουν λύση. Στην πάνω μεριά του σταυρού υπάρχει ειδικός ιμάντας που κλείνει γύρω από το μέτωπο και ακινητοποιεί το παιδί. Εάν το παιδάκι σας πάλι είναι εξαιρετικά άτακτό, έχουν και για αυτό λύση. Κατά μήκος του σταυρού, υπάρχουν ιμάντες που δένουν και το κορμάκι του για να μείνει ακίνητο…

Ήδη στις ΗΠΑ οργανώσεις για τα δικαιώματα του παιδιού, αλλά και Ιατρικοί σύλλογοι σε διάφορες Πολιτείες έχουν ξεσηκωθεί και απαιτούν την άμεση απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό το μωράκι δεν έχει πρόσωπο- ποια ήταν η τύχη του; ΦΩΤΟ

Αυτά που βλέπετε δεν είναι κοράλλια αλλά πέτρες στους νεφρούς- σίγουρα δεν θα θέλατε να είναι μέσα σας ΦΩΤΟ

Ιερέας έκανε εξορκισμούς σε ανορεξική έφηβη για να φύγει από μέσα της ο… Σατανάς

Η νέα μόδα που σαρώνει στην Ιαπωνία για να φαίνεται το στήθος μεγάλο και στητό- αντιδρούν οι γιατροί