Τετάρτη 26, Οκτωβρίου 2016 0:37

Ποιος είπε ότι δεν γίνονται θαύματα; πως σώθηκε πολυτραυματίας, όταν η γυναίκα του αρνήθηκε να τραβήξει τα καλώδια

b1

Η Danielle Davis δεν είχε συμπληρώσει καν ένα χρόνο έγγαμου βίου με τον άνθρωπο που ερωτεύθηκε και λάτρεψε. Η Danielle και ο Matt, ήταν αυτό που λέμε το ιδανικό ζευγάρι. Πάντα ερωτευμένοι, διαφωνούσαν αλλά δεν μάλωναν, είχαν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλο και η ζωή τους στους 7 μήνες γάμου κυλούσε ιδανικά. Μέχρι εκείνο το απόγευμα που η Danielle περίμενε τον Matt να επιστρέψει από τη δουλειά για να ετοιμάσουν μαζί το δείπνο, και μετά να καθίσουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και να απολαύσουν την ζωή τους.

Ο Matt αργούσε, είχε βραδιάσει, αλλά η Danielle δεν ανησύχησε. Τα είχε αυτά η δουλειά του. Κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο του σπιτιού και ο χρόνος πάγωσε: «Η κυρία Davis; Σας τηλεφωνούμε από το Γενικό νοσοκομείο του Georgetown. Θα πρέπει να έρθετε αμέσως, ο σύζυγος σας είχε ένα τροχαίο ατύχημα…»

b2

Η Danielle δεν θυμάται και η ίδια πόσα κόκκινα φανάρια πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέχρι να φτάσει στα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ του νοσοκομείου. Κάτι μέσα τη της έλεγε πως η κατάσταση ήταν εξαιρετικά σοβαρή. Στο νοσοκομείο την περίμενε μια ομάδα γιατρών. Μπήκαν σε μια αίθουσα και εκεί ο επικεφαλής της εξήγησε πως έχει η κατάσταση. Ο Matt, είχε τραυματιστεί σοβαρότατα με την μηχανή του. Οι γιατροί τον έσωσαν με δυσκολία. Ο Matt, βρισκόταν σε κώμα από το οποίο κανείς δεν γνώριζε πότε θα ξυπνήσει.

Οι ημέρες περνούσαν και γίνονταν εβδομάδες και οι εβδομάδες, μήνες. Όλο αυτόν τον καιρό η Danielle, έκανε στην άκρη όλες τις ασχολίες της και έμενε στο πλάι του συζύγου της. Ακόμη και τα βράδια κοιμόταν δίπλα του. Κάποια στιγμή το Ιατρικό συμβούλιο την κάλεσε και της ανακοίνωσε πως χάθηκαν όλες οι ελπίδες. «Δεν ωφελεί, ο άνθρωπος ταλαιπωρείται. Μόνο εσείς μπορείτε να τον λυτρώσετε και να ανάψετε το πράσινο φως για να τραβήξουμε την πρίζα και τα μηχανήματα που τον κρατάνε στη ζωή να σταματήσουν». Η απάντηση της Danielle, ήταν 4 μόνο λέξεις: «δεν υπάρχει καμία περίπτωση». Κάτι της έλεγε συνέχεια ότι όλα θα πάνε καλά και πως ο Matt θα επιστρέψει.

b3

b

Και πράγματι γίνονται και θαύματα. Ένα απόγευμα και ενώ και η ίδια είχε σχεδόν πειστεί να ανάψει το πράσινο φως αφού είχαν ήδη περάσει πολλές εβδομάδες από τότε που οι γιατροί της μίλησαν συνέβη κάτι ανεξήγητο και πέρα από κάθε επιστημονική λογική: Ο Brian, άνοιξε τα μάτια και της ψιθύρισε: «προσπάθησα… δεν παραιτήθηκα» Στη συνέχεια άρχισε να την ρωτάει που βρίσκεται… Οι γιατροί ξεκίνησαν αμέσως διαδικασίες να τον επαναφέρουν πλήρως. Ένα κομμάτι του εγκεφάλου του όμως δεν είχε ακόμη ξυπνήσει. Είχε ένα κενό 3 χρόνων…

b5

Σήμερα ο Matt έχει επιστρέψει πάλι στο σπίτι του. Κοιμάται σε ειδικά διαμορφωμένο κρεβάτι, σιτίζεται με ειδικά μηχανήματα, ενώ με τη βοήθεια ειδικών γιατρών έχει ξεκινήσει μια μακροχρόνια διαδικασία αποκατάστασης του. Ο θεράπων ιατρός του τόνισε πως η διαδικασία μπορεί να πάρει μέχρι και 10 χρόνια μέχρις ότου να μπορούμε να μιλάμε πως κάτι καταφέραμε. «Ο Γολγοθάς τώρα ξεκινάει για τον Matt» θα πει η Danielle και θα συνεχίσει: «Πρέπει να λαμβάνει περισσότερα από 20 φάρμακα την ημέρα, και πρόσφατα η ασφαλιστική του μας ενημέρωσε πως δεν θα τα καλύπτει. Είναι μαχητής δεν θα το βάλουμε κάτω»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι μπορείς να πάθεις, εάν χρησιμοποιείς ταυτόχρονα πολλές ηλεκτρονικές συσκευές;

Το ιντερνετ σκοτώνει – αυξάνονται τα εθισμένα παιδιά στην Ελλάδα

Βρετανική έρευνα Σοκ: Παιδιά συμμετέχουν και εθίζονται στο πορνό από τα 12 τους χρόνια

Δεν υποφέρουν από περισσότερο στρες, όσοι ασχολούνται με FB και twitter