Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 17:26

Πήγε στην Ταϋλάνδη για πλαστική στήθους και παρά τρίχα γλύτωσε από τον θάνατο

plast1

Η Courtney O’Keefe, από το Πέρθ της Αυστραλίας, είχε βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό της. Να αδυνατίσει, να χάσει 35 κιλά και σαν ανταμοιβή θα έκανε ένα ταξίδι στην Ταϋλάνδη για να φτιάξει το στήθος της, να το ανορθώσει, που θα είχε πέσει και θα είχε χάσει το σφρίγος του.

plast5

Η Courtney, το κέρδισε το στοίχημα. Αγόρασε τα εισιτήρια, έκλεισε δωμάτιο σε μια κλινική με πλαστικούς χειρουργούς και έδωσε και μια προκαταβολή 7.500 δολαρίων. Αυτή ήταν η αρχή μιας περιπέτειας που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή.

Πήγε στην Ταϋλάνδη, έκανε την επέμβαση και όταν συνήλθε άρχισαν τα προβλήματα: «Ξύπνησα γεμάτη χαρά να δω το αποτέλεσμα. Ήθελα το στήθος μου να είναι γεμάτο, γιατί έμοιαζε με πατικωμένη τηγανίτα. Ήταν γεμάτο αλλά πονούσα. Οι γιατροί με καθησύχασαν, αλλά εγώ πονούσα όχι όπως πονάει κάποιος μετά από μια επέμβαση, αλλά σαν να με καίνε.»

plast2

Μετά από μια ημέρα βγήκε από την κλινική και επέστρεψε στον Αυστραλία. Στο Πέρθ, όταν έφτασε, και μπήκε στο σπίτι της. Λίγες ημέρες αργότερα, ένα απόγευμα, λιποθύμησε από τον πόνο μπροστά στα μάτια της αδερφής της. Καιγόταν στον πυρετό. Την μετέφεραν επειγόντως στο νοσοκομείο. Οι γιατροί εκεί ήταν κατηγορηματικοί: «Έχει πάθει μόλυνση. Μάλλον από τα επιθέματα. Κινδυνεύει η ζωή της άμεσα. Πρέπει να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή.» Και αυτό έπραξαν προκειμένου να της σώσουν τη ζωή.

plast3

plast6

plast4

Μετά την επέμβαση η Courtney χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο σχεδόν 4 μήνες. Η λοίμωξη είχε καταφάει τα σωθικά της. Το στήθος της είχε διαλυθεί, και ήδη ξεκινούσε έναν νέο κύκλο επανορθωτικών επεμβάσεων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιος είπε ότι δεν γίνονται θαύματα; πως σώθηκε πολυτραυματίας, όταν η γυναίκα του αρνήθηκε να τραβήξει τα καλώδια

Δείτε πώς έγινε η πρώτη πλαστική επέμβαση προσώπου στον κόσμο το 1917

Δείτε πως η πλαστική μεταμόρφωσε έναν Βραζιλιάνο σε… Κορεάτη ΦΩΤΟ

Προσέξτε τι εύχεστε. Ένα διδακτικό VIDEO

Απολύμανε και αρωμάτισε το σπίτι σου, με φυσικά υλικά στο σφουγγάρισμα!

Γνωρίζετε ποια είναι τα 10 πιο παχυντικά φαγητά του κόσμου; ΛΙΣΤΑ