Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 17:51

Οι 15 πιο παράξενοι θάνατοι που έχουν καταγραφεί ποτέ VIDEO

Το βίντεο που θα δείτε είναι ιλαροτραγικό. Δείχνει 15 περιπτώσεις ανθρώπων που πέθαναν από περίεργο θάνατο. Όπως ο σχεδιαστής αλεξιπτώτων που αποφάσισε να πηδήξει από τον πύργο του Άιφελ για να δοκιμάσει το νέο του αλεξίπτωτο. Όπως ο εκπαιδευτής σε σόου με φάλαινες που επέβλεπε τη μεταφορά μιας φάλαινας από τη μια πισίνα στην άλλη. Έσπασε ένας ιμάντας και το κήτος των 20 τόνων τον καταπλάκωσε.

Ή η διάσημη και πανέμορφη χορεύτρια που λάτρευε τα φουλάρια και τα κάμπριο αυτοκίνητα. Ένα τέτοιο φουλάρι της έσπασε το λαιμό ενώ απολάμβανε τη βόλτα της μέσα σε ένα ξεσκέπαστο σπορ αμάξι. Ή η γιαγιούλα που θα έσβηνε τα 100 κεράκια της. Διέσχισε αργά μαζί με την εγγονή της έναν δρόμο, και ένα φορτηγό ψυγείο έπεσε επάνω της. Μετέφερε την τούρτα για τα γενέθλια της. Ή ακόμη και μια βραζιλιάνα που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο. Η νοσοκόμα έκανε λάθος και αντί να την ταΐσει τη σούπα της, της την έκανε ενδοφλέφια ένεση.

Οι περιπτώσεις είναι άπειρες. Όπως εκείνη της γυναίκας με νεκροφάνεια που όλοι είχαν πιστέψει ότι ήταν νεκρή. Στην κηδεία της συνήλθε, σηκώθηκε από το φέρετρο και όταν διαπίστωσε ότι την κηδεύουν, έπαθε καρδιακή προσβολή.

Δείτε το βίντεο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ζωή και ο θάνατος του κοριτσιού που δεν είχε πόδια, αλλά πτερύγιο γοργόνας VIDEO

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά τα φυτά δεν πρέπει ποτέ να τα αγγίξετε- κίνδυνος θάνατος VIDEO

Οι 10 πιο θανατηφόρες ασθένειες που χτύπησαν την ανθρωπότητα

Από τι πέθανε ο Φαραώ Τουταγχαμών; ΦΩΤΟ