Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 8:05

Ξεχάστε τα ρομπότ, ήρθαν τα sexbots, φτιαγμένα για να προσφέρουν σεξ και ηδονή

robosex2

Σας ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ή σαν βιβλίο του Όργουελ και όμως όσο εφιαλτικό και εάν ακούγεται, σε λίγα χρόνια θα είναι γεγονός. Κατασκευάζονται ρομπότ με μορφή ανθρώπινη (ανάλογα τα γούστα) τα οποία θα είναι προγραμματισμένα να προσφέρουν σεξουαλική ηδονή στους ιδιοκτήτες τους.

Ήδη το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, έχει κατασκευάσει 1000 μικρο-ρομπότς που ανάλογα μπορούν να πάρουν όποια μορφή τους ζητηθεί. Μια πρόσφατη επιστημονική έκθεση με την ονομασία: «AI, Robotics, and the Future of Jobs», που εξέτασε κατά πόσο οι άνθρωποι στο μέλλον κινδυνεύουν να χάσουν τις δουλειές τους από τα ρομπότ, εντόπισε και ένα άλλο σημείο. Εκείνο του να μπορεί το ρομπότ να γίνει σύντροφος ενός ανθρώπου.

Ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας που συνέταξε την έκθεση ο καθηγητής Stowe Boyd, αναφέρει ότι στο μέλλον είναι πολύ πιθανό να έχουμε ρομπότ που θα βγαίνουν από την γραμμή παραγωγής και θα έρχονται κατευθείαν στο δωμάτιο σας. Ουσιαστικά θα μιλάμε για ρομποτ πόρνες που θα αντικαταστήσουν τους ανθρώπους. Θα είναι πειθήνια όργανα, θα μπορούν να προσφέρουν άπλετη ηδονή, δεν θα μεταφέρουν αφροδίσια νοσήματα, ή AIDS, και από εξωτερική εμφάνιση δεν θα έχουν να ζηλέψουν κάτι από έναν πραγματικό άνθρωπο.

robosex3

Το σενάριο βέβαια όσο ανάλαφρο και χαριτωμένο ακούγεται αρχικά, εάν το καλοσκεφτεί κάποιος, μόνο τέτοιο δεν είναι. Πρόκειται για έναν εφιάλτη που θα αποξενώσει ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους. Στην Αυστραλία πάντως σε τουριστικά συνέδρια, έχουν υπάρξει ομιλητές όπως ο Ian Yeoman, που μίλησαν για τη δημιουργία τουριστικών θερέτρων με τέτοια ρομπότ και τέτοιες προσφερόμενες υπηρεσίες.

Το βίντεο που θα δείτε είναι από το Χάρβαρντ και δείχνει τα ρομποτ που μπορούν να πάρουν ότι σχήμα τους ζητηθεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι 15 πιο παράξενοι θάνατοι που έχουν καταγραφεί ποτέ VIDEO

Η ζωή και ο θάνατος του κοριτσιού που δεν είχε πόδια, αλλά πτερύγιο γοργόνας VIDEO

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά τα φυτά δεν πρέπει ποτέ να τα αγγίξετε- κίνδυνος θάνατος VIDEO

Οι 10 πιο θανατηφόρες ασθένειες που χτύπησαν την ανθρωπότητα

Από τι πέθανε ο Φαραώ Τουταγχαμών; ΦΩΤΟ