Τετάρτη 26, Οκτωβρίου 2016 9:30

Σουπερφόρμουλα μεταμορφώνει μικρούς ήρωες σε …Υπερ-ήρωες!

superformula.png3Οταν πρόκειται για παιδιά, αξίζει κανείς να κάνει τα πάντα. Ακόμη κι αν χρειαστεί να ξοδέψει όλη την ενεργητικότητα, τη δημιουργικότητα και τα χρήματά του. Πόσο μάλλον εάν αυτά τα παιδιά ανήκουν στην πιο ευαίσθητη ομάδα παιδιών. Τα παιδιά που δίνουν την μεγαλύτερη μάχη που μπορεί να δώσει άνθρωπος, όχι μόνο μικρός, αλλά και μεγάλος, τη μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Η χημειοθεραπεία – το πιο δύσκολο μέρος της θεραπείας κατά του καρκίνου – έγινε πιο ευχάριστη και προσιτή για τα παιδάκια που νοσηλεύονται με καρκίνο σε νοσοκομείο της Βραζιλίας. Κι αυτό χάρη στην καμπάνια του A.C.Camargo Cancer Center και της Warner Bros,οι οποίες φρόντισαν να μεταμορφώσουν τη χημιοθεραπεία σε «Superformula».

superformula.png2 superformula.png6Η ιδέα ήταν να δημιουργήσουν καλύμματα για τους ορούς βασισμένα σε σουπερήρωρες, εύκολα στη χρήση, τα οποία θα περιλαμβάνουν το χημιοθεραπευτικό φάρμακο, το οποίο έτσι «μεταμορφώνεται» σε σούπερφόρμουλα, που δίνει έξτρα δύναμη στον μικρό ήρωα της ζωής και τον μετατρέπει σε Υπερήρωα, όπως ο Μπάτμαν, το Σούπερμαν, ο Σπάιντερμαν κ.α.

superformula.png5Οι εταιρείες συνεργάστηκαν με τους γιατρούς, ώστε αυτά τα καλύμματα να είναι εύκολα στην χρήση, να μπορούν να εξυπηρετούν τους σκοπούς της χημειοθεραπείας και να καλύπτουν όλα τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας που απαιτούνται σε ένα νοσοκομείο.

superformula.png7Ομως, δεν έμειναν μόνο εκεί. Για να ενισχύσουν την ιδέα, ξεκίνησαν να φτιάχνουν και ειδικές σειρές cartoon και βιβλία comics, στα οποία οι ήρωες ζουν παρόμοιες εμπειρίες με τα παιδιά που έχουν καρκίνο και ανακτούν τις δυνάμεις τους χάρη στην «Superformula». Ανακαίνισαν μάλιστα μία ολόκληρη Παιδική πτέρυγα, ώστε να ταιριάζει με το θέμα, δημιουργώντας και ειδική είσοδο για τους μικρούς ασθενείς.

Η – για πρώτη φορά φιλική προς τα παιδιά – εκδοχή της χημιοθεραπείας, έχει-λένε οι γιατροί – εξαιρετικά αποτελέσματα. Από τότε που άρχισε να υλοποιείται, έχει βοηθήσει πολύ σε ψυχολογικό επίπεδο τα παιδιά να δώσουν με καλύτερο τρόπο τη δική τους μάχη και με περισσότερη εμπιστοσύνη στη δύναμή τους, αλλά και τη θεραπεία. Κάτι που έχει καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα.   

Δείτε το βίντεο :

http://www.jwt.com/superformulaparalutarcontraocancer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Οι φωτογραφίες που θα σας κάνουν να κλάψετε ΦΩΤΟ

Ποιες είναι οι 10 καλύτερες τροφές, που προστατεύουν από τον καρκίνο;

Δείτε 11 διάσημες που αύξησαν το στήθος τους και δεν το κρύβουν ΦΩΤΟ

Κάντε το απίστευτο ψυχολογικό τεστ με τις 4 χρωματιστές πόρτες!