Σάββατο 22, Οκτωβρίου 2016 21:38

Πότε ο Χίτλερ έχασε τον ένα του όρχι; Ποια ήταν η σχέση του με τις φουσκωτές κούκλες για σεξ;

xitler4

Απαντάμε λοιπόν πρώτα από όλα για να μην σας κρατάμε και σε αγωνία, και σας εξηγούμε τη σχέση του Χίτλερ με τις φουσκωτές κούκλες. Αμέσως μετά τον «αστραπιαίο» πόλεμο του και την κατάκτηση της Γαλλίας σε λίγες ημέρες, ο Χίτλερ έδωσε εντολή στα εργοστάσια πλαστικών της Γερμανίας, να αρχίζουν κατασκευάζουν σωρηδόν, πλαστικές, φουσκωτές κούκλες για να «ξεθυμαίνουν» οι Γερμανοί στρατιώτες. Στη Γαλλία χιλιάδες στρατιώτες της Βέρμαχτ κόλλησαν σύφιλη και άλλα αφροδίσια νοσήματα, από τις πόρνες.

xitler5

Επίσης πρέπει να σας πούμε ότι ο Χίτλερ, ποτέ δεν ξεπέρασε το γεγονός ότι ήταν μονόρχις. Έχασε τον ένα του όρχι σε μια μάχη κατά τη διάρκεια του πρώτου παγκοσμίου πολέμου. Οι στρατιωτικοί γιατροί που του τον αφαίρεσαν, χάθηκαν μυστηριωδώς όταν εκείνος ανέλαβε την εξουσία. Το μυστικό αυτό έγινε εσχάτως γνωστό.

 xitler2

Άλλο ένα ιατρικού ενδιαφέροντος γεγονός για τον Χίτλερ ήταν το εξής: Είναι γεγονός πως η προσωπικότητα του δεν ήταν και τόσο ισορροπημένη. Λίγο μετά την εφηβεία του, ερωτεύθηκε παράφορα μια νεαρή Εβραιοπούλα. Εκείνη δεν τον ήθελε και συνεχώς απέρριπτε κάθε προσπάθεια που έκανε για να την προσεγγίσει. Υπάρχουν επιστολές του προς την κοπέλα που την απειλεί πως εάν δεν είναι μαζί του, τότε «δεν έχει νόημα η ζωή» για εκείνον και θα αυτοκτονοήσει. Τελικά το έκανε χρόνια αργότερα όταν οι Σοβιετικοί είχαν φτάσει την πόρτα της καγκελαρίας.

 xitler8

Ο Χίτλερ ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε αντικαπνιστική εκστρατεία. Απαγορεύτηκε το κάπνισμα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ ο φόρος καπνού εκτινάχθηκε στα ύψη. Αργότερα όμως μοίραζε δωρεάν τσιγάρα αλλά και ψυχότροπα φάρμακα στους στρατιώτες του Ανατολικού μετώπου. Τότε η αντικαπνιστική εκστρατεία πήγε περίπατο.

 xitler7

Είναι γνωστό πως στα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε γίνει vegeterian. Έτρωγε μόνο λαχανικά. Είχε θεσπίσει επίσης νόμους ενάντια στην κακοποίηση των ζώων και κυρίως των σκύλων. Τώρα θα αναρωτιέστε πως είναι δυνατόν να έδειχνε ευαισθησία για τα ζώα και να δολοφονούσε εκατομμύρια μικρά παιδάκια σαν ζώα… Αυτό δεν μπορεί να ερμηνευτεί. Βέβαια μπορεί να έλεγε ότι είναι ενάντια στην κακοποίηση των ζώων, αλλά είχε αφήσει ελεύθερο το κυνήγι στα δάση της Βαυαρίας, ενώ δίχως επιπτώσεις ήταν και τα πειράματα στα ζώα στα εργαστήρια διαφόρων Γερμανικών φαρμακευτικών εταιριών. Αργότερα έδωσε διαταγή να σταματήσουν τα πειράματα στα ζώα και με τον δρ Μέγκελε, ο Χίτλερ, άναψε το πράσινο φως να γίνονται πειράματα σε ανθρώπους.

xitler6

Το χειρότερο από όλα είναι πως είχε ξεκινήσει το χτίσιμο ενός μουσείου, που θα το ονόμαζε «Το μουσείο μιας χαμένης ράτσας». Εκεί είχε σκοπό να βάλει σε προθήκες, τα κόκαλα και τα προσωπικά αντικείμενα εκατομμυρίων Εβραίων που είχε εξολοθρεύσει με το σχέδιο «η τελική λύση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 ιατρικά πράγματα που δεν ξέρετε για τον Χίτλερ VIDEO

Γιατί οι γιατροί συμβουλεύουν να ΜΗΝ αποφύγουμε τον ήλιο, φέτος το καλοκαίρι;

Τσιγάρο και αλκοόλ «χτυπούν» στο στομάχι και κυρίως τους άνδρες

Το τεστ της αναπνοής που εντοπίζει τον καρκίνο στο στομάχι

Φωτογραφίες – σοκ που θα σας βοηθήσουν να κόψετε το τσιγάρο

Δείτε τη διαφήμιση που σόκαρε και ευαισθητοποίησε εκατομμύρια Σουηδούς