Παρασκευή 21, Οκτωβρίου 2016 16:52

Γιατί οι γιατροί έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν αυτή την ακτινογραφία;

velones3

Η 65χρονη πονούσε φρικτά και στα δυο της πόδια στο ύψος του γόνατος. Πήγε λοιπόν σε νοσοκομείο της Σεούλ, στη Νότια Κορέα και οι γιατροί άρχισαν να ψάχνουν τι συνέβη. Από το ιστορικό της διαπίστωσαν αμέσως ότι η γυναίκα υπέφερε από αρθρίτιδα.

velones2

Της συνέστησαν αγωγή με ειδικά φάρμακα αλλά και ενέσεις, οι πόνοι όμως δεν υποχωρούσαν. Μετά από λίγο καιρό τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα τις προκάλεσαν και στομαχικές διαταραχές. Ξαναπήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί την υπέβαλλαν σε νέες εξετάσεις. Μια ακτινογραφία έδειξε αυτό το εκπληκτικό. Τα πόδια της είχαν καρφωμένες μέσα, δεκάδες χρυσές καρφίτσες.

velones1

Η 65χρονη, προκειμένου να σταματήσει να πονάει είχε απευθυνθεί σε ειδικό βελονιστή. Οι καρφίτσες δεν βγήκαν από το κορμί της ‘ύστερα από οδηγία του βελονιστή αφού εάν παρέμεναν μέσα, θα λειτουργούσαν σαν «μόνιμος» βελονισμός. Στις Ασιατικές χώρες πάντως κάτι τέτοιο δεν είναι πρωτόγνωρό. Πολλοί άνθρωποι ζητούν θεραπεία μέσω βελονιστών και μάλιστα αναφέρουν ότι με την πανάρχαια αυτή μέθοδο, ασθένειες όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, και η οστεοαρθρίτιδα, έχουν ήπια συμπτώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε πως υπαίθριος οδοντίατρος στην Ινδία βγάζει τα δόντια ασθενούς

Χρήσιμες συμβουλές για να μη μυρίζει ο ιδρώτας σας

Αν έχετε αυτά τα συμπτώματα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καρδιακή προσβολή, μέσα σε 30 ημέρες.

Η συγκινητική ιστορία της άρρωστης 3χρονης Αλίντα και το δέσιμο της με ένα σκυλί

Δείτε πως αφαίρεσαν οι γιατροί ένα καρούμπαλο σε σχήμα τεράστιου αυγού