Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 23:31

Διαβάστε που θα κάνει ΔΩΡΕΑΝ προληπτικούς ελέγχους καρδιάς, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία

kardiaelegxos1

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία θα πραγματοποιήσει προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο, την Πέμπτη 28 Μαΐου, στο Δημοτικό Ιατρείο επί της οδού Σόλωνος 78, από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι. Η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να είναι μεγάλη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσοι επιθυμούν θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο 210-3626608 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση tsapatsari@cityofathens.gr.

Οι καρδιολογικές εξετάσεις πραγματοποιούνται από καρδιολόγους, μέλη της ΕΚΕ, σε συνεργασία με την Ομάδα Εργασίας Καρδιακής Ανεπάρκειας της ΕΚΕ.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας κ.Στέφανος Φούσας, που έδωσε το παρόν στην προηγούμενη δράση που έγινε στις 15 Μαΐου τόνισε: «Η προσέλευση των πολιτών και η μεγάλη ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα για τις πρωτοβουλίες της ΕΚΕ, αναδεικνύουν την ανάγκη να σταθούμε με πνεύμα αλληλεγγύης δίπλα στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, ιδιαίτερα σήμερα λόγω και της οικονομικής δυσπραγίας. Επομένως, σταθεροί μας στόχοι παραμένουν η έμπρακτη στήριξη στο συνάνθρωπο, οι πολύπλευρες δράσεις πρόληψης υγείας, η ενημέρωση των πολιτών κάθε ηλικίας για τους παράγοντες κινδύνου από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και, συνολικά, οι στοχευόμενες ενέργειες προς όφελος των τοπικών κοινωνιών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πότε μία ελιά είναι καρκινικός σπίλος και πρέπει να αφαιρεθεί;

Αν έχετε αυτά τα συμπτώματα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καρδιακή προσβολή, μέσα σε 30 ημέρες.

Πρώτες βοήθειες σε περίπτωση εμφράγματος- τι πρέπει να κάνουμε VIDEO

Ποιόν από τους παρακάτω 12 παράγοντες κινδύνου έχετε, για να πάθετε έμφραγμα;

Γιατί οι γιατροί συμβουλεύουν να ΜΗΝ αποφύγουμε τον ήλιο, φέτος το καλοκαίρι;

Τι είναι ο Λύκος και γιατί προτιμά τις γυναίκες;

Δείτε ποια πάθηση αυξάνει 7 φορές την πιθανότητα να εμπλακείτε σε τροχαίο