Τετάρτη 26, Οκτωβρίου 2016 9:31

Ό άνθρωπος που έγινε δέντρο- πως θεραπεύτηκε;

treeman4

Ο Debe Koswara, είναι ένας άνθρωπος που δεν μοιάζει με κανένα. Ζει στην Ινδονησία. Πάσχει από μια σπάνια δερματική πάθηση. Το δέρμα του και τα άκρα του μοιάζουν με δέντρο. Έχει αποκτήσει το όνομα tree man (άνθρωπος δέντρο) το οποίο πλέον δεν θα χρειάζεται να χρησιμοποιεί.

treeman1

Ο Debe, έπασχε από ένα εκ των σπανιοτέρων ασθενειών στον πλανήτη: Epidermodysplasia verruciformis ή αλλιώς Lewandowsky-Lutz dysplasia. Σε απλά ελληνικά είναι μια δυσπλασία του δέρματος με πολύ υψηλό κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Ονομάζεται και ακροχορδονοειδης επιδερμοδυσπλασία. Τα αίτια της δεν είναι πλήρως γνωστά, εκείνο όμως που είναι γνωστό είναι πως πρόκειται για μια γενετική ασθένεια, η οποία με τις κατάλληλες συνθήκες εμφανίζεται.

 treeman2

Ο Debe την εμφάνισε όταν ήταν 15 ετών. Προσβλήθηκε από τον ιό HPV, το ανοσοποιητικό του σύστημα ήταν χάλια και τότε άρχισε να γίνεται… δέντρο. Επί 25 χρόνια δεν μπορούσε να περπατήσει, να πιάσει αντικείμενα ή να φάει μόνος του, μέχρι που οι γιατροί αποφάσισαν και τον χειρούργησαν. Δείτε πως ήταν και πως έγινε μετά την επέμβαση. Σήμερα με την ίδια ασθένεια έχει διαγνωσθεί και άλλος ένας άνδρας από την Ρουμανία με το όνομα Ion Toater.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γνωρίζετε τι είναι αυτό που βλέπετε;

Γιατί οι γιατροί έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν αυτή την ακτινογραφία;

Δείτε πως υπαίθριος οδοντίατρος στην Ινδία βγάζει τα δόντια ασθενούς

Χρήσιμες συμβουλές για να μη μυρίζει ο ιδρώτας σας

Αν έχετε αυτά τα συμπτώματα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καρδιακή προσβολή, μέσα σε 30 ημέρες.

Η συγκινητική ιστορία της άρρωστης 3χρονης Αλίντα και το δέσιμο της με ένα σκυλί

Δείτε πως αφαίρεσαν οι γιατροί ένα καρούμπαλο σε σχήμα τεράστιου αυγού