Δευτέρα 24, Οκτωβρίου 2016 16:06

Αυτές τις φωτογραφίες ανέβασε στο facebook, μια γυναίκα που έπαθε καρκίνο από το σολάριουμ

t3

Η Tawny Willoughby, είναι 27 ετών. Έχει ένα πανέμορφο αγοράκι. Η Tawny χτυπήθηκε από καρκίνο του δέρματος, όταν ήταν 21 ετών, για τον οποίο όπως λέει η ίδια ευθύνεται το σολάριουμ. «Πάντα ήθελα να έχω ένα σοκολατί χρώμα και κυρίως τα καλοκαίρια. Έκανα σολάριουμ. Ίσως παραέκανα, κανείς όμως δεν με είχε προειδοποιήσει. Όλοι μου έλεγαν ότι είναι ασφαλές» Μια μέρα έμαθα ότι είχα καρκίνο του δέρματος.

 t0

Η Tawny, βγήκε τελικά νικήτρια από τη μάχη για τη ζωή της. Από τότε αποφάσισε να ενημερώνει η ίδια για την περιπέτεια της όλες τις γυναίκες που κάνουν με μανία σολάριουμ. Ανέβασε στο facebook φωτογραφίες της με καρκίνο, ενώ έγινε θέμα και στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου, όπως το CNN, το NBC, το CBS.

 t7

Στις φωτογραφίες το δέρμα της 27χρονης καλύπτεται με κόκκινες πληγές. Όπως εξηγεί η ίδια οι πληγές αυτές είναι από την αλοιφή που χρησιμοποιεί για την καταπολέμηση του καρκίνου. Η αλοιφή προκαλεί τρομακτικές φλεγμονές. Το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται και καταστρέφει μαζί και τα καρκινικά κύτταρα.

 t8

«Να χρησιμοποιείτε πάντα αντιηλιακό» γράφει πλέον, σε όλες τις αναρτήσεις της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ό άνθρωπος που έγινε δέντρο- πως θεραπεύτηκε;

Γνωρίζετε τι είναι αυτό που βλέπετε;

Γιατί οι γιατροί έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν αυτή την ακτινογραφία;

Δείτε πως υπαίθριος οδοντίατρος στην Ινδία βγάζει τα δόντια ασθενούς

Χρήσιμες συμβουλές για να μη μυρίζει ο ιδρώτας σας