Πέμπτη 27, Οκτωβρίου 2016 1:02

Πειράματα σε ανθρώπους και ζώα, που σοκάρουν ΦΩΤΟ

Έχουν γίνει κατά καιρούς πειράματα «ιατρικά» όπως έκανε ο Μέγκελε, ή πειράματα που έκαναν διάφορες υπηρεσίες (CIA, KGB) προκειμένου να εντοπίσουν τις ανθρώπινες αντοχές. Η εικόνα του τρελού επιστήμονα με τα γουρλωμένα μάτια που κάνεις πειράματα, σε αθώους, ή ακόμη ακόμη και εικόνα του Φρανκεστάιν σε πολλές περιπτώσεις δεν απέχουν από αυτά τα πειράματα που κατά καιρούς έχουν γίνει…

peirlsd

1950 CIA: Ένας από τους βασικούς στόχους των μυστικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου, ήταν ο έλεγχος του μυαλού. Και πως, ή ποιος θα καταφέρει να τον κατακτήσει. Η CIA ασχολήθηκε σε μεγάλη κλίμακα με αυτό. Σε διάφορα σημεία του κόσμου, έστηνε τα εργαστήρια της και δοκίμαζε τις αντοχές του ανθρώπινου νου. Με LSD, με ηλεκτροσόκ σμπαράλιαζαν στα ανθρώπινα πειραματόζωα τον εγκέφαλο. Το πρόγραμμα αυτό είχε διάρκεια τουλάχιστον 2 δεκαετίες.

 peirpith

Ο πίθηκος Britches: Η ιστορία του συγκεκριμένου πίθηκου στάθηκε αφορμή για να ξεσηκωθεί θύελλα διαμαρτυριών σε ολόκληρο τον κόσμο για την παύση των πειραμάτων σε ζώα στα πανεπιστήμια. Όλα ξεκίνησαν από το πανεπιστήμιο της καλιφόρνια, όπου δοκίμαζαν μια νέα συσκευή σόναρ, που θα καθοδηγούσε τυφλούς. Τύφλωσαν το πιθήκι, του έραψαν τα μάτια και δίχως νάρκωση έκαναν πειράματα στον ανοιχτό εγκέφαλο του. Το 1985 οργανώσεις για την προστασία των ζώων, έκαναν μια επιχείρηση, εισέβαλλαν στον χώρο του πανεπιστημίου, εντόπισαν την Britches και την απελευθέρωσαν.

 periapom

Το πείραμα της απομόνωσης του Harlow: Στο πανεπιστήμιο του Harlow, χρησιμοποιούσαν πιθήκια προκειμένου να μελετήσουν τις επιπτώσεις της μοναξιάς και της απομόνωσης. Έπαιρναν από μωρά τα πιθηκάκια, τα χώριζαν από τις μητέρες τους και για χρόνια τα έκλειναν σε ειδικά κλουβιά, απομονωμένα από ήχους, από φώτα, από τα πάντα. Απλά τα τάιζαν για να μην πεθάνουν. Οι πίθηκοι πάθαιναν ομαδική κατάθλιψη και προσπαθούσαν να αυτοκτονήσουν με διάφορους τρόπους μέσα στα κλουβιά.

 peisif

Το πείραμα της σύφιλης: Προκειμένου να παρατηρήσει τις αντιδράσεις του ανθρώπινου οργανισμού, όταν προσβληθεί από σύφιλη, η υπηρεσία δημόσιας υγείας των ΗΠΑ (US Public Health Service) από το 1932, μέχρι το 1970 εμβολίαζε με σύφιλη μαύρους άστεγους αφροαμερικάνους τους οποίους παρακολουθούσε το πώς προχωράει η ασθένεια στον οργανισμό τους. Οι θάνατοι και οι παραμορφώσεις ήταν πάρα πολλές. Το πείραμα διεκόπη από τις χιλιάδες αντιδράσεις όταν αποκαλύφθηκε.

 peirskilos

Ο σοβιετικός δικέφαλος σκύλος: Ο Σοβιετικός ιατρός- χειρουργός Vladimir Demikhov, ήθελε να εντυπωσιάσει τους ανωτέρους τους. Προσπάθησε να δημιουργήσει πλάσματα με 2 ή και 3 κεφάλια. Ξεκίνησε από τους σκύλους. Ήθελε ένα ζώο που θα κάνει τους πάντες να τρέμουν. Στις αρχές του 1950, πήρε ένα κουτάβι από γερμανικό ποιμενικό, και ουσιαστικά μπόλιασε το κεφάλι του στη βάση του λαιμού ενός ενήλικα σκύλου. Το πλάσμα πέθανε με φρικτούς πόνους μέσα σε λίγες ώρες. Ο Demikhov, επανέλαβε το πέιραμα του άλλες 19 φορές, μέχρι που το πρόγραμμα του σταμάτησε οριστικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τι αφαίρεσαν οι γιατροί από το στομάχι μιας 5χρονης και θα σοκαριστείτε όπως και εκείνοι

Θα παρατούσατε το παιδί σας σε μια ερημιά; το εκπληκτικό βίντεο που ραγίζει καρδιές

Αυτό το μωράκι δεν το ήθελε πλέον η μητέρα του και το απέλασαν- δείτε το βλέμμα του

Οι 10 πιο παράξενες και ακραίες φοβίες

Διαβάστε τι μπορεί να πάθετε εάν κάνετε περισσότερα από 20 λεπτά να φτάσετε στη δουλειά σας