Τετάρτη 26, Οκτωβρίου 2016 17:09

Τι σημαίνει όταν μια γυναίκα διαθέτει μεγάλα οπίσθια;

kim2

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι και κυρίως οι γυναίκες που έχουν μεγαλύτερο βάρος στους γλουτούς και στα οπίσθια, παρουσιάζουν κατά μέσο όρο μεγαλύτερο δείκτη νοημοσύνης από τους υπόλοιπους. Μάλιστα σε ότι έχει να κάνει με τις γυναίκες με τα μεγάλα οπίσθια, διαπιστώθηκε πως εκείνες παράγουν περισσότερα Ω3 λιπαρά οξέα τα οποία κινητοποιούν την ανάπτυξη του εγκεφάλου.

EXCLUSIVE: **PREMIUM EXCLUSIVE**Kim Kardashian shows off her famous booty in a nude-coloured bikini on a photo shoot in Thailand

Αλλά και από γεννησιμιού, όσες γυναίκες παρουσιάζουν μεγαλύτερα ισχία θεωρούνται πιο ευέλικτες πνευματικά, αντιλαμβάνονται πιο εύκολα πράγματα και ο εγκέφαλος τους λειτουργεί σε «υψηλότερες στροφές». Όμως δεν είναι τα διάφορα νοητικά ή και διανοητικά χαρακτηριστικά. Η ίδια έρευνα απέδειξε ότι οι γυναίκες με τα μεγάλα οπίσθια, τείνουν να έχουν χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης και επίσης μεταβολίζουν καλύτερα τις ορμόνες που βοηθούν να αποφευχθεί ο διαβήτης και τα καρδιακά προβλήματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πειράματα σε ανθρώπους και ζώα, που σοκάρουν ΦΩΤΟ

Δείτε τι αφαίρεσαν οι γιατροί από το στομάχι μιας 5χρονης και θα σοκαριστείτε όπως και εκείνοι

Θα παρατούσατε το παιδί σας σε μια ερημιά; το εκπληκτικό βίντεο που ραγίζει καρδιές

Αυτό το μωράκι δεν το ήθελε πλέον η μητέρα του και το απέλασαν- δείτε το βλέμμα του

Οι 10 πιο παράξενες και ακραίες φοβίες

Διαβάστε τι μπορεί να πάθετε εάν κάνετε περισσότερα από 20 λεπτά να φτάσετε στη δουλειά σας