Πέμπτη 27, Οκτωβρίου 2016 14:44

Δείτε δίδυμα αδέλφια με μόλις …ένα γονίδιο διαφορά! (ΦΩΤΟ)

TWINS.jpg6 TWINS.jpg3

Με σύνθημα την πρόσκληση – πρόκληση «Βρείτε τις διαφορές» πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο  Τουίνσμπεργκ του Οχάιο το μεγαλύτερο φεστιβάλ διδύμων στον κόσμο, με περισσότερους από 2.000 συμμετέχοντες που περήφανοι επιδεικνύουν τις..ομοιότητές τους με τα βιολογικά τους δίδυμα αδέλφια.

Στο πιο πρόσφατο φεστιβάλ ξεχώρισαν τα δίδυμα αδέλφια που θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, τα οποία περιφέρονταν δηλώνοντας ότι έχουν ελάχιστα γονίδια διαφορά, …ίσως και μόλις 1.

Κι όμως, είναι γεγονός, όπως παραδέχονται οι επιστήμονες ότι τα μονοζυγωτικά δίδυμα μοιράζονται το 9,99% του DNA τους. Γι’αυτό κι αν τα παρατηρήσετε θα δείτε ότι έχουν ορισμένες μικρές διαφορές μεταξύ τους, π.χ. μια ελιά ή ένα εκ γενετής σημάδι.

ttwwins

Οι ερευνητές έχουν, ακόμα, βρει έναν μονοζυγωτικό δίδυμο, ο οποίος είχε ένα γονίδιο μιας συγκεκριμένης ασθένειας που ο δίδυμος αδερφός του δεν είχε. Ωστόσο, όπως λένε οι επιστήμονες, οι διαφορές ανάμεσα στα όμοια δίδυμα μπορεί να αυξάνονται καθώς περνούν τα χρόνια, λόγω περιβαλλοντικών παραγόντων, αλλά είναι πιθανό ακόμα και τα ίδια τα γονίδια να μεταβάλλονται ελάχιστα.

Το 2012, η φωτογράφος  Lisa Wiltse  εντυπωσιασμένη από το δέσιμο και την αλληλεγγύη που έχουν μεταξύ τους τα δίδυμα αδέλφια, τα οποία αρέσκονται να ντύνονται με ίδια ρούχα και να κάνουν πολλές φορές τα ίδια πράγματα, επέλεξε τα καλύτερα ζευγάρια διδύμων αδελφών – που μάλιστα είχαν στεφθεί στο Φεστιβάλ ως βασιλιάδες και βασίλισσες – για να τα φωτογραφίσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

TWINS.jpg8 TWINS.jpg2

TWINS.jpg4 TWINS.jpg7

TWINS.jpg9 TWINS.jpg5

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Έχετε δει δίδυμα να μαλώνουν μέσα στην κοιλιά της μητέρας τους; VIDEO

Η μια είναι λευκή, η άλλη είναι μαύρη και όμως είναι δίδυμες ΦΩΤΟ

7 περίεργα συμπτώματα, που κρύβουν σοβαρά προβλήματα υγείας

10 περίεργα πράγματα για το σώμα σου, που δεν σου τα είπε κανείς