Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 12:13

Εγκατέλειψαν και έθαψαν ζωντανό νεογέννητο- Έζησε επί 8 ημέρες κάτω από το χώμα

το μωράκι στο νοσοκομείο

το μωράκι στο νοσοκομείο

Ένα ζευγάρι από την Κίνα, αφού η γυναίκα γέννησε, αποφάσισε πως δεν θέλει το ημερών παιδί τους. Είχε γεννηθεί με λαγόχειλο. Κατέστρωσαν ένα επαχθές σχέδιο. Πήραν το βρέφος ανέβηκαν στα βουνά της επαρχίας Guangxi στην Κίνα. Εκεί σε ένα ερημικό ξέφωτο στις παρυφές ενός δάσους, το έβαλαν σε ένα χαρτόκουτο και το έθαψαν. Ήταν σίγουροι ότι το σχέδιο τους ήταν τέλειο… Ύστερα από λίγη ώρα και αφού οι 2 γονείς είχαν επιστρέψει πίσω στο χωριό τους, άρχισε να βρέχει.

Οι μέρες περνούσαν ώσπου μετά από 10 ημέρες στο χωριό εμφανίσθηκαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί στην κυριολεξία περικύκλωσαν το σπίτι της οικογένειας και σε λίγη ώρα συνέλαβαν με βαρύτατες κατηγορίες τους δυο γονείς, τη γιαγιά και τους 2 παππούδες του βρέφους.

Τι είχε συμβεί; Σύμφωνα με τους γιατρούς που εξέτασαν το μωράκι και το βρήκαν σε πολύ καλή κατάσταση. Όταν οι γονείς απομακρύνθηκαν έπιασε βροχή. Η βροχή αυτή και η υγρασία του χώματος, δημιούργησαν ένα ζεστό περιβάλλον μέσα στο θαμμένο κουτί. Το μωρό δεν κρύωνε, ενώ το βρεγμένο κουτί έσταζε στο στόμα του και δεν έπαθε αφυδάτωση.

morokina1

Μετά από 8 ημέρες μια περαστική κυρία, από το σημείο, που έψαχνε για μανιτάρια, η Lu Fenglian, άκουσε παιδικά κλάματα. Έψαχνε έψαχνε αλλά δεν βρήκε τίποτε. Τότε πάτησε σε έδαφος που υποχώρησε λίγο. Άρχισε να σκάβει και εντόπισε το χαρτόκουτο με το ζωντανό μωράκι μέσα.

το σημείο που το έθαψαν

το σημείο που το έθαψαν

Τα έχασε, πίστεψε ότι το μέρος είναι στοιχειωμένο. Άφησε το μωράκι και έτρεξε σε έναν κοντινό βουδιστικό ναό στην περιοχή Feng Long Ridge, όπου άρχισε να εξιστορεί στους μοναχούς πως βρήκε ένα στοιχειό. Οι μοναχοί αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι άλλο συνέβαινε και ενημέρωσαν την αστυνομία. Οι δυο γονείς δήλωσαν μετανιωμένοι και πλέον έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη και διεκδικούν εκ νέου την επιμέλεια του παιδιού τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

17 εκπληκτικές φωτογραφίες για τη νοσηρή μητρική αγάπη που πονάνε!

«Γονείς» που δεν αξίζει να λέγονται γονείς: Φωτογραφίες που θα δοκιμάσουν την ευαισθησία σας

Ιδέες για δραστηριότητες μέσα κι έξω απ’το σπίτι τώρα που τελείωσαν τα σχολεία

Υπερβολικά αυστηροί γονείς δημιουργούν παχύσαρκα παιδιά

Πόσο νερό πρέπει να πίνουν τα παιδιά; (πίνακας)