Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 5:08

Κάθε πότε πρέπει να πλένετε το σουτιέν σας και με ποιο τρόπο; (βιντεο)

braΤο πλύσιμο και η αλλαγή του πάνω εσωρούχου, συνήθως δεν είναι τόσο σχολαστική συνήθεια για τις γυναίκες όσο το κάτω εσώρουχο. Ετσι αρκετές γυναίκες έχουν αυτήν την απορία, δηλαδή κάθε πότε πρέπει να πλένουν τα σουτιέν τους και πώς, ιδιαίτερα εάν πρόκειται για ευαίσθητα υφάσματα.

Κι όμως, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το σουτιέν συσσωρεύει πολλά μικρόβια και άρα το πλύσιμό του πρέπει να γίνεται συχνά και σχολαστικά, ώστε να απαλλάσσεται από βλαβερούς μικροοργανισμούς.

Η βρετανική εταιρεία εσωρούχων Rigby & Peller πραγματοποίησε έρευνα και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το πάνω γυναικείο εσώρουχο θα πρέπει να πλένεται μετά από δύο μόλις εφαρμογές. Κι αυτό γιατί στις πτυχώσεις του δέρματος στο ύψος του στήθους και της μασχάλης αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες και ιδρώτας, με αποτέλεσμα στα σημεία αυτά να παράγονται μολυσματικοί μικροοργανισμοί.

Σύμφωνα με την Kelly Dunmore, ειδική επί του θέματος και εκπρόσωπο της εταιρίας εσωρούχων καλό θα είναι τα σουτιέν τα σουτιέν να πλένονται στο χέρι με χλιαρό νερό, αφού πρώτα μουλιάσουν στο νερό για δέκα λεπτά, ώστε να μην καταστρέφονται οι ελαστικές ίνες στο ύφασμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ :


How to Hand-Wash Bras — powered by ehow

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Έχασε κιλά και όμως καταστράφηκε η σεξουαλική της ζωή- τι συνέβη; ΦΩΤΟ

Τα ζευγάρια που μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού, απολαμβάνουν περισσότερο τη σχέση και το σεξ

Τι παθαίνει μια γυναίκα που κάνει σεξ συνέχεια;

10 πράγματα που κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια κάθε μέρα