Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 21:39

Τα ανθρώπινα δάκρυα της θλίψης κάτω από το μικροσκόπιο (σπάνιες φωτο)

Μια μέρα η φωτογράφος Rose – Lynn Fisher αναρωτήθηκε αν τα δάκρυα της θλίψης θα είχαν διαφορετική εμφάνιση σε σχέση με τα δάκρυα της χαράς κι έτσι άρχισε να τα εξερευνεί από κοντά κάτω από ένα μικροσκόπιο.

Μελέτησε 100 διαφορετικά είδη δακρύων και διαπίστωσε ότι τα βασικά δάκρυα (αυτά που το σώμα μας παράγει για να λιπαίνει τα μάτια μας ) είναι δραστικά διαφορετικά από τα δάκρυα που δημιουργούνται όταν κόβουμε κρεμμύδια. Τα δάκρυα που προέρχονται από έντονο γέλιο δεν μοιάζουν ούτε στο ελάχιστο στα δάκρυα της θλίψης .Το έργο της διάσημης φωτογράφου ονομάζεται ″Η τοπογραφία των Δακρύων″.

Ο Joseph Stromberg του Smithsonian’s Collage of Arts and Sciences εξήγησε ότι υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι δακρύων: τα βασικά, τα αντανακλαστικά, και τα ψυχικά ( που προκαλούνται από τα συναισθήματα ). Όλα τα δάκρυα περιέχουν οργανικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων ελαίων, αντισωμάτων και ένζυμων που αιωρούνται σε αλμυρό νερό. Διαφορετικοί τύποι δακρύων έχουν διαφορετικά μόρια. Όπως οι νιφάδες χιονιού και τα δακτυλικά αποτυπώματα, κανένα δάκρυ δεν είναι όμοιο με το άλλο.

Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, μοιάζουν απίστευτα διαφορετικά όταν εξατμιστούν και τοποθετηθούν κάτω από ένα μικροσκόπιο.

 

basal

Βασικά δάκρυα

change

Τα δάκρυα της αλλαγής

gelio

Από το γέλιο στο κλάμα

grief

Τα δάκρυα της θλίψης

onions

Κρεμμύδια

posibility and hope

Δυνατότητα και ελπίδα

remembrance

Τα δάκρυα της μνήμης

release

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Η γυναίκα που είναι αλλεργική στο νερό- ακόμη και τα δάκρυα της την καίνε VIDEO

Τα αγόρια δεν κλαίνε! Τo στερεότυπο που φτιάχνει θύτες και θύματα! (VIDEO)

Όταν η Τροφή γίνεται Τέχνη ! Δείτε απίστευτες φωτογραφίες, που θα σας ανοίξουν την όρεξη!

Τα 6 οφέλη από το περπάτημα, αμέσως μετά το φαγητό!