Πέμπτη 27, Οκτωβρίου 2016 6:56

Αγωνιστικό Μέτωπο γιατρών ΠΙΣ: «Τί άλλο έπρεπε να βιώσουμε για να πούμε ΟΧΙ»

PHASMA / ÃÉÙÑÃÏÓ ÍÉÊÏËÁÉÄÇÓ/ÐÏÑÅÉÁ ÁÐÏ ÔÏ ÕÐÏÕÑÃÅÉÏ  ÕÃÅÉÁÓ ÓÔÇÍ ÂÏÕËÇ  ÐÑÁÃÌÁÔÏÐÏÉÇÓÁÍ ÃÉÁÔÑÏÉ  ÊÁÉ ÖÁÑÌÁÊÏÐÏÉÏÉΑνακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο το Αγωνιστικό Μέτωπο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) για το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουνίου:

«Στα πέντε χρόνια της κρίσης και των μνημονίων ζήσαμε τη διάλυση των Νοσοκομείων, το λουκέτο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, τις απολύσεις γιατρών, τη δραματική περικοπή στη χρηματοδότηση της υγείας, την αύξηση συμμετοχής των ασθενών στην αγορά φαρμάκων.

Και να ήταν μόνο αυτά..

Βιώσαμε αυτοκτονίες χιλιάδων συνανθρώπων μας, τη διάλυση του κοινωνικού ιστού και της οικονομίας, τη φυγή χιλιάδων γιατρών στο εξωτερικό, τις μαχητικές κινητοποιήσεις που συναντούσαν τον τοίχο των ΜΑΤ και ταυτόχρονα τα κοινωνικά ιατρεία που έστησαν γιατροί και υγειονομικοί σε κάθε γωνιά της χώρας.

PIS.jpg2Και αντέξαμε.

Τώρα βιώνουμε την απροκάλυπτη απόπειρα των τοκογλύφων δανειστών και των εγχώριων υπαλλήλων τους να μας γυρίσουν πίσω, στην εφιαλτική εικόνα που προσπαθήσαμε να σβήσουμε από τη μνήμη μας στις 25 Γενάρη. Να μας επιβάλλουν νέο μνημόνιο βαρύτερο απ΄ όσα βιώσαμε ως τώρα και κυρίως να μας τρομοκρατήσουν, να εξαφανίσουν την ελπίδα, να ποτίσουν με φόβο τις ψυχές των ελλήνων, να εκφοβίσουν τους λαούς της Ευρώπης ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τη λιτότητα.

Δεν θα το επιτρέψουμε!

Ως γιατροί θα σταθούμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αφιλοκερδώς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, θα στηρίζουμε τις υπηρεσίες υγείας που βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής, τη χώρα που εκβιάζεται και τρομοκρατείται.

Γι αυτό την Κυριακή 5 Ιούλη ψηφίζουμε ΟΧΙ»

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΙΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

«Γελάστε γιατί χανόμαστε»…με τα καλύτερα των τελευταίων ημερών στο Internet

Φόβος: Το πιο αποτελεσματικό εργαλείο χειραγώγησης

Πως να εξηγήσουμε στα παιδιά μας το capital control και το grexit

Η γυναίκα που είναι αλλεργική στο νερό- ακόμη και τα δάκρυα της την καίνε VIDEO

Τα ανθρώπινα δάκρυα της θλίψης κάτω από το μικροσκόπιο (σπάνιες φωτο)

Δείτε το συγκλονιστικό πείραμα: Τι μπορείτε να πάθετε αν κολυμπάτε μεθυσμένοι (Βίντεο)