Τετάρτη 26, Οκτωβρίου 2016 23:06

Δείτε την απίστευτη αλλαγή 42χρονης, που έπινε 3 λίτρα νερό την ημέρα, επί 1 μήνα! (photos)

changeΣύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, τουλάχιστον 1 στις 5 γυναίκες καταναλώνει λιγότερο νερό απ” όσο προτείνουν οι γιατροί σε ημερήσια βάση. 

Η 42χρονη Σάρα Σμιθ, όμως, αποφάσισε να ακολουθήσει τη συμβουλή του νευρολόγου και του διατροφολόγου της και να πίνει έως και τρία λίτρα νερό την ημέρα… για να καταπολεμήσει τους πονοκεφάλους και δείτε τί έγινε…..

Παρατήρησε όμως ότι το νερό είχε μια εκπληκτική επίδραση και στο πρόσωπό της.

Η Σάρα ξεκίνησε να πίνει 3 λίτρα νερό κάθε μέρα για ένα μήνα. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα εβγαζε φωτογραφίες τον εαυτό της  κι έτσι η πριν και μετά σύγκριση, είναι συγκλονιστική.

change.jpg2«Είμαι 42 ετών, όμως στην πρώτη φωτογραφία μοιάζω 52. Έχω μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, δείχνω εξαντλημένη, έχω ρυτίδες και κόκκινες κηλίδες σε όλο το πρόσωπο, ενώ το δέρμα μου έχει χάσει εντελώς τη λάμψη του» έλεγε στους φίλους της στην αρχή. Όλα τα παραπάνω συμπτώματα, είναι τα σημάδια της αφυδάτωσης στο πρόσωπό μας.

Κάθε σύστημα και λειτουργία του οργανισμού μας εξαρτάται από το νερό. Το νερό απομακρύνει τις τοξίνες, μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα και απομακρύνει παθογόνους οργανισμούς.
Όταν δεν πίνουμε αρκετό νερό, όλος ο οργανισμός υπολειτουργεί. Δεν πρέπει λοιπόν να αμελούμε να καταναλώνουμε τις απαραίτητες ποσότητες για καλύτερη υγεία και περισσότερη λάμψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Πώς να συντηρήσετε στο κλιματιστικό σας -μόνοι σας και ανέξοδα- για μια πιο υγιεινή ατμόσφαιρα

ΠΡΟΣΟΧΗ : Μην πίνετε ποτέ εμφιαλωμένο νερό από πλαστικά μπουκάλια εκτεθειμένα στη ζέστη!

Ποια χημικά στα τρόφιμα, μας προκαλούν κατάθλιψη και μας παχαίνουν

Τρόποι για να κάνουμε το υπνοδωμάτιο μας πιο υγιεινό

Πώς να κάνετε δροσερό ύπνο χωρίς κλιματιστικό;

Αγόρι πνίγηκε 1 ώρα META από κολύμπι σε πισίνα! Τι λένε οι γιατροί για τον κίνδυνο του «στεγνού» πνιγμού