Δευτέρα 24, Οκτωβρίου 2016 3:34

Δείτε την απίστευτη καμπάνια – «Κάνε ένα παιδί να κλάψει… υπάρχει λόγος!»

#makeachildcry #makeachildcry.jpg2

Τον τελευταίο μήνα, οι επιβάτες του μετρό στη Δυτική Ευρώπη ήρθαν αντιμέτωποι με τεράστιες αφίσες που έδειχναν μικρά παιδιά να κλαίνε και το αινιγματικό – και ασύλληπτο – μήνυμα #MakeAChildCry (Κάνε ένα παιδί να κλάψει).

Πρόκειται για τη νέα διαφημιστική καμπάνια των Γιατρών του Κόσμου, η οποία αποσκοπεί στο να συγκεντρώσει χρήματα για να εξοπλίσει αναπτυσσόμενες χώρες με τα απαραίτητα στον τομέα της παιδικής υγείας. Περισσότερα από 4 εκατομμύρια παιδιά φεύγουν από τη ζωή κάθε χρόνο από ασθένειες που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Το σκεπτικό πίσω από την καμπάνια είναι κάτι που οι γονείς γνωρίζουν πολύ καλά: Κάποιες φορές κάνεις το παιδί σου να κλάψει, αλλά το κάνεις από αγάπη. Φυσικά αναφέρονται στις απαραίτητες επισκέψεις στον γιατρό και στον εμβολιασμό τους.

#makeachildcry.jpg3 #makeachildcry.jpg4

Η επόμενη φάση της εκστρατείας αποκαλύπτει το πλήρες μήνυμα: «Make a child cry. Save her life» – Κάνε ένα παιδί να κλάψει. Σώσε του τη ζωή.

#makeachildcry.jpg5 #makeachildcry.jpg6

Τα μικρά παιδιά υποβάλλονται σε εξετάσεις για το καλό τους, αλλά είναι κάτι που δεν μπορούν τα ίδια να κατανοήσουν και ξεσπούν σε κλάματα. Πολλές είναι οι φορές που έχουμε προσπαθήσει να τα παρηγορήσουμε, ακόμη όμως και όταν αποτυγχάνουμε, ξέρουμε πως αυτό το οποίο έκανε το παιδί μας να κλάψει άξιζε τον κόπο. Είτε ήταν ένα εμβόλιο, είτε μία εξέταση, είναι σωτήριο για την υγεία του.

#makeachildcry.jpg7 #makeachildcry.jpg8

Η καμπάνια αυτή την περίοδο τρέχει και στην χώρα μας, όπως επίσης και στη Γερμανία, την Αργεντινή, τον Καναδά, την Ισπανία, την Ολλανδία, την Πορτογαλία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο, στην τηλεόραση, σε έντυπα και σε εξωτερικούς χώρους. Εσείς την έχετε πετύχει κάπου;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

Αγόρι πνίγηκε 1 ώρα META από κολύμπι σε πισίνα! Τι λένε οι γιατροί για τον κίνδυνο του «στεγνού» πνιγμού

Ποιο μεγάλο λάθος κάνετε για την υγεία σας, κάθε φορά που πηγαίνετε στην τουαλέτα;

Αντικαταστήστε το Depon, Panadol, Apotel (παρακεταμόλη) με 5 φυσικές εναλλακτικές συνταγές

Τί μπορείτε να πάθετε από το συνδυασμό ποπ κορν + αναψυκτικό στο σινεμά;

Παιδικά ατυχήματα: Ένα σκληρό βίντεο που κάθε γονέας πρέπει να δει

Μωρό σώζεται από μόνο του,πέφτοντας κατά λάθος σε πισίνα. Συγκλονιστικό Βίντεο!