Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 4:28

Δείτε το ζευγάρι από την Αγγλία με τα τατουάζ στο …95% του σώματός τους!

Jacqui-and-Curly-Moore 2Οι Jacqui και Curly Moore από την Οξφόρδη είναι το ζευγάρι με τα περισσότερα τατουάζ στο σώμα τους στη Βρετανία και αυτός ο τίτλος σίγουρα δεν ήρθε εύκολα.Το ζευγάρι αν και ομολογεί στους δημοσιογράφους ότι είναι άτομα που αναζητούν την προσοχή ωστόσο δηλώνει ότι : «Δεν μας αρέσει η φράση ″εθισμένοι στα τατουάζ″. Αυτό υποδηλώνει έλλειψη ελέγχου και εμείς δεν είμαστε καθόλου έτσι. Το θέλαμε πραγματικά και αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι, καλύτερα να το κάνει σωστά.»

Jacqui-and-Curly-MooreΗ Jacqui έχει περίπου το 95 τοις εκατό του δέρματός της καλυμμένο με τατουάζ, συμπεριλαμβανομένων και των γεννητικών της οργάνων. Όσον αφορά τα χρήματα, η Jacqui εκτιμά ότι όλα αυτά τα χρόνια, έχει περάσει περίπου 1300 μονότονες ώρες κάτω από τη βελόνα του Curly (που εργάζεται ο ίδιος στο Lionel’s Tattoo Studio) και έχει υποβληθεί σε σχέδια που θα της κόστιζαν περισσότερο από 20.000 δολάρια.

3008_1da1_960Όπως εξηγεί η ίδια : «Εγώ ποτέ δεν σχεδίαζα να καλύψω ολόκληρο το σώμα μου με τατουάζ, αλλά αυτό είναι κάτι που μου καλλιεργήθηκε φυσικά όταν γνώρισα το σύντροφό μου. Γνώρισα τον Curly όταν επισκέφτηκα το στούντιο που εργάζεται για να γιορτάσω το διαζύγιο μου με ένα τατουάζ που να συμβολίζει την ελευθερία μου. Χρειάστηκε μόνο μια νύχτα για να συνειδητοποιήσω τι με τράβηξε σε αυτόν. Απλά αισθάνθηκα σαν να γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον χρόνια. Είμαστε ήδη μαζί από τότε.»

dfc5a92aca7c00faa0fab2dd1839e04aΗ Jacqui (44 ετών) που είναι μητέρα 2 παιδιών από τον πρώτο της γάμο τονίζει ότι απολαμβάνει όλη τη διαδικασία εκτός βέβαια από το κομμάτι του πόνου.« Όλα τα τατουάζ δεν είναι επώδυνα αλλά αυτά που γίνονται στα πλευρά , τις κνήμες και τους αστράγαλους είναι τα χειρότερα.» Ο Curly (48 ετών) καταλήγει στο ότι «δεν νομίζω ότι θα το μετανιώσω όταν γεράσω. Ίσα – ίσα που θα είμαι ο μοναδικός με μπλε δέρμα και θα αποτελέσω ένα ωραιότατο μπλε πτώμα…!»

full-body-tattoo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Η γυναίκα με τα τατουάζ, που χειρουργήθηκε κατά λάθος για μεταστατικό καρκίνο

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που θα σας κάνει να αλλάξετε την αρνητική γνώμη σας για τα τατουάζ

Εχασαν 100 κιλά λίγο πριν παντρευτούν, αλλά τελικά …τα πράγματα πήγαν στραβά!

Δεν θα πιστεύετε ποιες 6 ασθένειες μπορείτε να πάθετε από … ένα και μόνο φιλί!