Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 16:13

Μπορεί το σεξ να είναι το … «φάρμακο» στην οικονομική κρίση;

sex moneyΤο σεξ ως λύση στην κρίση!

Σκέψεις του Θ.Ασκητή, ψυχίατρου – νευρολόγου

Είναι γεγονός οτι η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές. Η οικονομική κρίση, το νέο μνημόνιο, τα capital controls και γενικότερα η επίδραση όλων αυτών στην επαγγελματική, κοινωνική και προσωπική ζωή μας, έχει οδηγήσει σε αυξημένα επίπεδα άγχους αλλά και καταθλιπτικών στοιχείων, για να μην πούμε και κατάθλιψη.

Από την άλλη πλευρά, η συχνή σεξουαλική δραστηριότητα έχει βρεθεί ότι βελτιώνει όχι μόνο την ψυχική διάθεση αλλά και τη σωματική υγεία του ατόμου, καταπολεμώντας τα sex money.jpg2δυσάρεστα συναισθήματα. Σε αυτές τις δύσκολες λοιπόν συνθήκες, όπου ο φόβος και η ανασφάλεια υπερτονίζονται και κυριαρχούν, ίσως το ερωτικό πλησίασμα του συντρόφου μας να είναι και μία εύκολη και προσβάσιμη λύση. Η απόλαυση της ηδονής μέσα από την σεξουαλική επαφή, η συναισθηματική εγγύτητα και η πληρότητα που μας προσφέρει, μπορεί να καταπολεμήσει τον αρνητισμό της εποχής μας.

Μην χάσετε το: Περισσότερο σεξ κάνουν οι Ελληνες, το τελευταίο 4μηνο της διαπραγμάτευσης

Ας μην ξεχνάμε ότι ο κάθε άνθρωπος αναπτύσσει άμυνες που τον βοηθούν να ξεπερνάει δύσκολες καταστάσεις και να μπορεί να προσαρμοστεί δημιουργικά. Γιατί λοιπόν να αφήσουμε το σεξ να χαθεί με δικαιολογία το τι συμβαίνει γύρω μας; Γιατί να μην αφήσουμε τον εαυτό μας να το απολαύσει περισσότερο;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Οι άνδρες με μεγάλο πέος πέφτουν πιο εύκολα θύματα απιστίας από τις συζύγους τους

10 τρόποι για να ξεπεράσεις τη ντροπή, όταν πλησιάζεις μία γυναίκα

Gadget δονητής – εμφύτευμα, ενεργοποιείται από το κινητό!

Η νέα σέξι εφαρμογή για smartphones της Durex, που «βάζει φωτιά» στο κρεβάτι σας!

Δείτε τις απίστευτες αντιδράσεις παιδιών, στη θέα γκέι ζευγαριών που παντρεύονται (ΒΙΝΤΕΟ)