Τετάρτη 26, Οκτωβρίου 2016 4:12

Δείτε τι μπορεί να συμβεί όταν το σουτιέν του μαγιό σας δεν εφαρμόζει σωστά

magioΠολλές γυναίκες επιλέγουν μαγιό χωρίς να νοιάζονται εάν εφαρμόζει καλά επάνω τους και κυρίως το σουτιέν, η κακή εφαρμογή του οποίου μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, από δυσάρεστες ενοχλήσεις, έως ακόμη και σοβαρές επιπλοκές στην υγεία τους.

Δείτε τα συνηθέστερα προβλήματα, αλλά και ενοχλήσεις που μπορεί να σας προκαλέσει μία κακή εφαρμογή του σουτιέν του μαγιό σας:

 

Πονοκέφαλος

Εάν το σουτιέν του μαγιό είναι πολύ σφιχτό, ασκείται υπερβολική πίεση στους ώμους, τον αυχένα και την πλάτη, συμβάλλοντας στην εκδήλωση του πονοκεφάλου.

 

magio.jpg3Πόνος στου ώμους

 Εάν οι ράντες του σουτιέν του μαγιό σας είναι πολύ σφιχτές, όχι μόνο θα αφήνουν κόκκινα σημάδια επάνω στο δέρμα αλλά είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν και πόνο στους ώμους.

 

magio.jpg4Πόνος στη μέση

Εάν το σουτιέν δεν παρέχει επαρκή υποστήριξη –ειδικότερα εάν το στήθος είναι αρκετά μεγάλο– είναι πιο πιθανό να εκδηλωθούν προβλήματα στη μέση.

 

Δυσπεψία

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, ένα πολύ στενό σουτιέν μαγιό, μπορεί να επιδεινώσει το στομαχόπονο και τη δυσπεψία, καθώς πιέζει τα πλευρά και την άνω κοιλιακή χώρα.

 

Χαλάρωση στήθους

Εάν το σουτιέν του μαγιό σας δεν εφαρμόζει σωστά –κυρίως όταν είναι πιο μεγάλο απ” ότι πρέπει– οι σύνδεσμοι του μαστού χαλαρώνουν γρηγορότερα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Προσοχή στα εφήμερα ερωτικά παιχνίδια στην άμμο και τη θάλασσα, λένε οι γυναικολόγοι

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ! 11 tips καλοκαιρινής υγιεινής για να αποφύγεις μυκητιάσεις και κολπίτιδες

Δες τι συμβαίνει στο δέρμα σου όταν πίνεις ποτά κάτω απ’τον ήλιο!

Αυτές τις φωτογραφίες ανέβασε στο facebook, μια γυναίκα που έπαθε καρκίνο από το σολάριουμ