Πέμπτη 27, Οκτωβρίου 2016 12:48

Πήγε για πλαστική επέμβαση και ξύπνησε χωρίς…μύτη! (Video)

plastikiΠήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ένας νεαρός άνδρας, όταν απευθύνθηκε σε πλαστικό χειρουργό στην Οκλαχόμα της Αμερικής για να υποβληθεί σε επέμβαση πλαστικής αποκατάστασης κι όταν συνήλθε από το χειρουργείο είδε ότι του έλλειπε η… μύτη.

Παρ’ότι ο πλαστικός χειρουργός Dr. Angelo Cuzalin θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους αμερικανούς χειρουργούς στο είδος του κι όπως υποστηρίζουν άλλοι ασθενείς του δεν έχει παραπονεθεί ποτέ κανείς για τη δουλειά του, στη συγκεκριμένη περίπτωση ακρωτηρίασε τη μύτη του ασθενή του, καθώς όπως υποστήριξε ο ίδιος ο γιατρός αυτό ήταν επιβεβλημένο.

Ο ασθενής Vishal Thakkar αναγκάστηκε να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων εξαιτίας μόλυνσης που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια της πρώτης επέμβασής του. Στην τελευταία επέμβαση, όμως, ξυπνώντας από το χειρουργείο διαπίστωσε έντρομος ότι ο γιατρός του είχε κόψει εντελώς τη μύτη…

Το ρεπορτάζ για το περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας το κανάλι Fox 23, ενώ η υπόθεση του Vishal Thakkar έχει πάρει την δικαστική οδό.

Δείτε τον Vishal Thakkar στο ρεπορτάζ, να διηγείται την περιπέτειά του με δάκρυα στα μάτια:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η επιτυχία σε μια επέμβαση πλαστικής μύτης, κρίνεται από το χιλιοστό

Ραγδαία αύξηση του καρκίνου του στόματος – ένοχοι: το τσιγάρο και το ποτό

Κινδυνεύει το παιδί μας από τον καρκίνο; Ποια είναι τα ύποπτα συμπτώματα και πως πρέπει να αντιδράσουμε;

Οι φωτογραφίες που θα σας κάνουν να κλάψετε ΦΩΤΟ

Οι όγκοι στην κοιλιά νεογέννητου, δεν ήταν καρκίνος, αλλά τα αγέννητα αδερφάκια του

Γιατί αυτή η αθλήτρια καταρρέει στο τέλος κάθε αγώνα; VIDEO