Δευτέρα 24, Οκτωβρίου 2016 23:47

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Μητέρα γεννάει μόνη της στο αυτοκίνητο, εν κινήσει

genaΜία μητέρα γεννά χωρίς καμία βοήθεια εν κινήσει στο αυτοκίνητο στη θέση του συνοδηγού κι ο μπαμπάς που οδηγεί, βιντεοσκοπεί όλη τη διαδικασία με την κάμερα! Πρόκειται για μία απίστευτη ιστορία γέννησης μωρού, που εντυπωσιάζει με την ψυχραιμία που επέδειξαν και οι δύο γονείς σ’αυτήν την τόσο δύσκολη στιγμή.

Η μητέρα είναι η Λέσια Πέτιτζον, η οποία ήταν στις μέρες της να γεννήσει το τρίτο της παιδί.  Την έχουν πιάσει οι πόνοι και αμέσως με τον σύζυγό της Τζον Πέτιτζον, επιβιβάζονται στο αυτοκίνητό τους και παίρνουν το δρόμο για το μαιευτήριο. Στη μέση της διαδρομής η Λέσια έχει έντονες ωδίνες και σπασμούς, ενώ μετά από λίγη ώρα σπάνε και τα νερά. Η νεαρή μητέρα ουρλιάζει από τους πόνους, ενώ ο περιορισμός του χώρου, το κάθισμα του αυτοκινήτου και η ζώνη κάνουν ακόμη περισσότερο τις στιγμές της μαρτύριο.

Λίγα λεπτά αργότερα και μετά από κάποιες εξωθήσεις το μωρό έχει πάρει το δρόμο προς την έξοδο και η μητέρα δεν μπορεί άλλο να συγκρατηθεί. Θα την δείτε με τη βοήθεια του συζύγου της, που οδηγεί και βιντεοσκοπεί ταυτόχρονα, να κατεβάζει το παντελόνι της και να βγάζει το μωρό της μόνη της με τα χέρια της. Είναι ένα αγοράκι, το οποίο αρχίζει να κλαίει, ενώ η μητέρα παρά την τεράστια ψυχραιμία της φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει αμφιβολίες για το μωρό, αν είναι καλά και αν αναπνέει σωστά. Παρ’όλα αυτά το κρατάει τα πόδια της και το χαϊδεύει μέχρι που φτάνουν στο μαιευτήριο.

Τη γέννα παρακολούθησαν στο δίκτυο περισσότεροι από 20.000.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, ενώ ο βιαστικός μπόμπιρας γεννήθηκε υγιέστατος, με βάρος 4 κιλά και 500 γραμμάρια!!!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Δείτε πως να καθαρίσετε εύκολα τα κεράσια από τα κουκούτσια τους, για να απολαύσετε την αντιοξειδωτική τους αξία (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί κοιτάζει άλλες στην παραλία; Η επιστήμη απαντά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι σημαίνει να είσαι οδηγός ασθενοφόρου; Εκπληκτικό βίντεο

Γιατί οι γιατροί έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν αυτή την ακτινογραφία;

Δείτε πώς γίνεται το λεμφικό μασάζ και μάθετε για τα οφέλη του (ΒΙΝΤΕΟ)