Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 12:07

Δείτε τον απίστευτο χορό ανάπηρης χορεύτριας, που ξεσήκωσε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tango στο Μπουένος Αϊρες (video)

Gabriela-Fernanda-_3415472b

Ο Αργεντίνος χορευτής Pablo Rafael Pereyra, εκτελεί με την ντάμα του Gabriela Fernanda Torres, μία φιγούρα στην χορογραφία που εκτέλεσαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tango στο Μπουένος Άιρες

Μια ανάπηρη χορεύτρια που έχει αμφισβητήσει τα στερεότυπα, έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς. Κι αυτό φάνηκε στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tango που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στο Μπουένος Αϊρες, στο οποίο η  Gabriela Fernanda Torres συμμετείχε με παρτενέρ τον αργεντίνο χορευτή Pablo Rafael Pereyra και ξεσήκωσε το στάδιο από τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα.

Η Gabriela Fernanda Torres, η οποία έχει μείνει παράλυτη μετά από το αυτοκινητιστικό ατύχημα όταν ήταν δύο χρονών, λέει ότι βρίσκει τον χορό «απελευθερωτικό». Σήμερα είναι 37 ετών, ενώ επειδή  μεγάλωσε με μεγάλη αγάπη για το τάνγκο, αποφάσισε από μικρή ηλικία, ότι αυτή η αναπηρία της δεν θα την σταματήσει.

Gabriela-Fernanda-_3415473b2

Η Gabriela Fernanda Torres, αριστερά, μακιγιάρει τον παρτενέρ της, Pablo Rafael Pereyra στα παρασκήνια, καθώς ετοιμάζονται να διαγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tango

Στον προκριματικό γύρο κατάταξης που έγινε την περασμένη Παρασκευή στο Μπουένος Άιρες, η Torres φορούσε ένα μαύρο φόρεμα, ενώ κινούνταν σε συγχρονισμό με τη μουσική. Σε κάποιο σημείο της χορογραφίας μάλιστα, ο παρτενέρ της, την σήκωσε από την αναπηρική καρέκλα. Η παρουσία τους καταχειροκροτήθηκε από το ακροατήριο.

Gabriela-Fernanda-_3415474b3

Η Torres είπε ότι δεν ήθελε καμία ειδική μεταχείριση από τους κριτές και εξέφρασε την ελπίδα ότι τόσο αυτή όσο και τον παρτενέρ της θα τους κρίνουν ως καλλιτέχνες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Παράλυτη μετακινεί πράγματα με τη σκέψη της VIDEO

Είναι ανάπηροι και δεν διστάζουν να φωτογραφηθούν γυμνοί- ΦΩΤΟ

Δείτε τί μπορεί να κάνει το ταχίνι για την καρδιά και τα αγγεία σας

5 πολύτιμες συμβουλές, για μητέρες που μεγαλώνουν γιούς