Δευτέρα 24, Οκτωβρίου 2016 3:34

Όροι Χρήσης

Η κοινότητα των 6 ημερών δημιουργήθηκε για τους φίλους μας, έτσι ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε πιο άμεσα και να ακούμε τη δική σας άποψη.
1. Δεν είμαστε εδώ για να λογοκρίνουμε κανέναν χρήστη, ωστόσο κάποιες φορές είναι αναγκαίο να «περιορίζουμε» ορισμένους χρήστες, έτσι ώστε να διατηρήσουμε την εμπειρία της κοινότητας θετική και παραγωγική για όλους. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο σας ενημερώνουμε ότι: Δεν επιτρέπονται τα σχόλια, οι δημοσιεύσεις, η ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο που μπορεί να θεωρηθούν προσβλητικά από οποιοδήποτε φύλο, μειονότητα, θρησκεία, φυλή ή κουλτούρα, ή επιτίθενται προσωπικά σε κάποιο χρήστη ή έτερο τρίτο πρόσωπο.
2. Σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι πάντα μέρος της ανάλογης θεματολογίας.
3. Σας ενημερώνουμε ότι επιλέγουμε να απομονώνουμε ανάρμοστο περιεχόμενο, χωρίς όμως να αφαιρούμε το δικαίωμα από κανένα χρήστη να επανέρθει όποτε επιθυμεί με ένα αναδιαμορφωμένο σχόλιο. Επαναλαμβανόμενη παραβίαση των όρων χρήσης από συγκεκριμένους χρήστες ωστόσο, δίνει το δικαίωμα στους διαχειριστές να απαγορεύσουν την είσοδο στο κανάλι των 6 ημερών
4. Παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε κόσμιες εκφράσεις και να έχετε υπόψη σας ότι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στην επίλυση κάθε ζητήματος που έχει παρουσιαστεί και να σας βοηθήσουμε δίνοντας σας μια ολοκληρωμένη απάντηση.
5. Δεν επιτρέπεται η κατάχρηση του χώρου της σελίδας για διαφήμιση.
6. Αν οι διαχειριστές της σελίδας κρίνουν ότι κάποια από τις δημοσιεύσεις στη σελίδα ή κάποιο σχόλιο, δεν τηρεί τους παραπάνω κανόνες, έχουν το δικαίωμα να επικοινωνήσουν με τον χρήστη ή/και να του απαγορεύσουν την είσοδο στην κοινότητα.
7. Παρακαλούνται οι υπάλληλοι των 6 Ημερών, όσοι απασχολούνται στις θυγατρικές εταιρείες, καθώς και όσοι αποτελούν εξωτερικούς συνεργάτες να μην αναφέρονται σε εσωτερικά ζητήματα.